Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop za period od 18. oktobra do 24. oktobra 2021. godine. Pogledajte šta vas čeka na polju posla, ljubavi, novca, ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao 

Predstoji vam promena kojom se nešto važno iz vašeg profesionalnog života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije. Bez obzira na obećavajuće okolnosti, ne zalećite se jer ćete na rezultate čekati duže nego što želite.

Ljubav 

S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona poteže ozbiljne teme. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam kriza, pa čak i iznenadni prekid veze.

Zdravlje 

Smanjite slatkiše.




Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao 

Ovih dana je, za vas, najpametnije da izbegavate situacije u kojima nešto dokazujete ili iz nekog drugog razloga morate baš vi da inicirate važan razgovor. Držite se podalje od ozbiljnih tema jer svaka može da se razvije u ozbiljnu svađu. Sve što vam je na srcu sačuvajte za sebe i strpljivo sačekajte svojih pet minuta koji uskoro dolaze.

Ljubav

 Kako se obaveze na poslu budu stišavale, tako se romantično raspoloženje uzdiže. Voljena osoba očekuje da joj posvetite vreme. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz ustaljene rutine. Povoljan je period za predah.

Zdravlje 

Kontrolišite krvni pritisak.







Blizanci (22. 5 - 21. 6)


Posao 

Razleteli ste se na više strana jer vam se nudi mnogo projekata a svi vam se dopadaju. Sva je prilika da ste rasplinuli svoju kreativnu energiju pa vam je neophodan ozbiljan predah. Ne posustajte, sve što ste do sada uradili, u narednom će se periodu višestruko isplatiti. Odlazak na kratak put može biti idealan potez u ovom trenutku.

Ljubav 

Odišete optimizmom. Danima uživate u planiranju budućnosti, ali čini se da zaboravljate da su planovi takve vrste nerealni sve dok u tome ne učestvuje i druga strana. Tenzija između vas i vašeg partnera sve više raste. Ako se ne budete prizemljili odnosi se mogu zakomplikovati.

Zdravlje 

Čuvajte se povreda.



Rak (22. 6 - 22. 7)


Posao 

Period nije povoljan za pokretanje novih poslova jer vam stiže kratkotrajan ali jači pad energije. Vreme je da napravite ozbiljnu rekapitulaciju svega što je urađeno. Ako ste pritajeno povlačili neke poteze, budite svesni da vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. Konkretne rezultate ćete videti u danima koji slede.

Ljubav 

Blagonaklonost voljene osobe vam je od velike važnosti, naročito ovih dana kada ste u poziciji da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da vi niste centar sveta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

Zdravlje 

Glavobolja.
 

Heliko bakterija i najopasnija prognoza! Brokoli to može sprečiti! (RECEPT)









Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao

Dobijate neočekivani podsticaj od osobe za koju niste mislili da vam može biti od koristi. Pored ovoga, planetarni aspekti najavljuju iznenadne promene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne prepuštajte se prvom utisku, zajedno s haosom stiže i pravo rešenje koje će vam pomoći da shvatite kao je sve što se desilo bilo idealno za vas.

Ljubav 

Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, pred vama je nedelja prepuna tenzije. To iziskuje dosta energije, koja vam ionako nedostaje. Razgovori koje ćete voditi ovih dana neće dati velike rezultate pa zbog toga spustite loptu i odustanite od ubeđivanja.

Zdravlje 

Nesanica.



Devica (23. 8 - 22. 9)


Posao
Smeta vam haos koji vas okružuje. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve što se ovih dana dešava, u suštini otvara povoljne prilike koje vi već uveliko i predosećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije jer su u izgledu neprijatnosti u vidu opomena vezanih za nešto što ste smetnuli s uma.

Ljubav 

Privlači vas osoba s kojom se srećete u svom radnom okruženju. Ukoliko ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, čuvajte se skandala jer sve što budete skrivali biće na šokantan način otkriveno.

Zdravlje 

Čuvajte se prehlade.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Novosti

Povezane vesti:


>