Region

Svet

Seka Aleksić bez dijete smršala 10 kilograma!

Pevačica ne krije da ima problem sa kilogramima i šali se na svoj račun da će "umreti gladna i debela". Ipak, Seka Aleksić je bez dijete smršala 10 kilograma!

Seka Aleksić bez dijete smršala 10 kilograma! Screenshoot/Instagram




Seka Aleksić kaže da se nikada nije osećala loše zbog svoje kilaže, da je izgled stvar ukusa i da ona sama nikada ne komentariše tuđu kilažu, odnosno višak kilograma.


Pevačica ume da se našali da račun svoje kilaže iako je višak prati kroz čitav život:


"Smatram da je relativna stvar da li je neko mršav ili debeo i da je to stvar ukusa. Ja nikada nisam komentarisala tuđi izgled ili zaradu jer smatram da je to nekulturno. Kada naiđem na neki simpatičan komentar, rado se našalim na svoj račun."






"Smatram da je relativna stvar da li je neko mršav ili debeo i da je to stvar ukusa. Ja nikada nisam komentarisala tuđi izgled ili zaradu jer smatram da je to nekulturno. Kada naiđem na neki simpatičan komentar, rado se našalim na svoj račun." - kaže Seka Aleksić za Alo.


Nedavno se ipak odlučila na promenu i smršala 10 kilograma:


"Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda jednostavno sam preterala u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava."




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>