Region

Svet

Evo zašto su Barbara i Darko Lazić zaista završili u bolnici!

Pojavile su se fotografije Barbare Bobak iz bolnice, na kojima se vidi da je ona u bolničkom krevetu sa kragnom oko vrata, dok je Darko uz nju. Evo zašto su Barbara i Darko Lazić zaista završili u bolnici!

Evo zašto su Barbara i Darko Lazić zaista završili u bolnici! Screenshoot/Instagram




Darko Lazić i Barbara Bobak našli su se u centru skandala, zbog spekulacija da su se pobili nakon proslave koju je početkom oktobra organizovao Srećko Krečar povodom punoletstva ćerke.



Postoje brojne spekulacije, od kojih su najglasnije one da su se Darko i Barbara na proslavi potukli, kao i da se Darko Lazić pre toga sukobio i sa kolegom Urošem Živkovićem.


Ipak, kada je reč o slikama iz bolnice, one su nastale nakon udesa koji je par imao u julu 2021. godine.


Barbara Bobak nije želela da potvrdi da su imali udes, već je istakla da je pala i povredila se.







- Nije došlo ni do kakve tuče, kao prvo. Te slike su iz jula meseca. Kao što vidite, Darko ima kosu, a na rođendanu Srećkove ćerke je bio ćelav - počela je Barbara za Telegraf Jetset.

Na pitanje šta se onda desilo, pa su završili u bolnici, te da li je istinito saznanje da su imali udes, Bobakova tvrdi da je pala.


- Nebitno šta se desilo tada, nema veze sa Darkom. Ja sam pala niz stepenice i otišla u Urgentni na pregled. Preventivno su mi stavili kragnu, jer su me boleli vrat i glava - tvrdi Barbara Bobak.



Kako je u pitanju jul mesec, kada je Darko imao udes, što ni tada nije želeo da potvrdi, bilo je koincidentno da je istog meseca i ona završila u bolnici ali je Barbara to oštro demantovala.


- Kakav je to udes kad ja ležim u bolničkom krevetu, a njemu ništa? Onda bi oboje bili povređeni - Barbarino je objašnjenje.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>