Zadruga

Parovi

Dalila provela noć sa mužem pošto je Car završio u izolaciji!

Nakon burne emisije gde su zadrugari birali ko će biti nominovan, Dalila Dragojević  provela noć sa mužem, pošto je Car završio u izolaciji!

Dalila provela noć sa mužem pošto je Car završio u izolaciji! Screenshoot/Youtube
Dalila se posle odnete ubedljive pobede nad Carem, vratila u Belu kuću, dok je Car zvanično bio prvi nominovani zadrugar od strane svojih cimera.

Podsećanja radi, zadrugari su Dalilu ostavljali, a Cara slali u izolaciju, kako bi se Dalila vratila svome mužu Dejanu i da bi njih dvoje pokušali da lakše učvrste svoj odnos, koji je u ovom momentu poljuljan zbog aktuelne situacije koja trese Belu kuću. 


Nakon što je Dalila Dragojević odnela ubedljivu pobedu u glasovima zadrugara kada su ''Nominacije'' u pitanju i njenog vraćanja u zagrljaj svome mužu Dejanu Dragojeviću, Filip Car se uputio ka izolaciji.

Car je  je tom prilikom pričao sa Mikijem Đuričićem pa je izašao na cigaretu u dvorištu i tom prilikom se osamio sa svojim mislima. O čemu je on u tim momentima razmišljao, da li o Dalili i njenom odlasku posle nedelju i više dana iz izolacije ili pak o svojim emocijama koje ga obuzimaju kada je ova atraktivna udata zadrugarka u pitanju, ostaje nam da saznamo. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>