Zadruga

Parovi

Osman Karić o Stefanu i Sanji Grujić! Jovana je nesrećna!

Nakon što je Sanja Grujić otvoreno rekla da gaji emocije prema Stefanu Kariću oglasio se njegov otac Osman. Jovana je nesrećna zbog razdvojenosti!

Osman Karić o Stefanu i Sanji Grujić! Jovana je nesrećna! Screenshoot/Instagram




Nedavno je i zadrugarka Sanja Grujić priznala da gaji emocije prema Stefanu Kariću, a onda se oglasio i njegov otac Osman, koji ne ostaje nem kada je njegov sin u pitanju, prenosi Pink.rs.


Osman Karić je prokomentarisao potencijalnu snajku, te otkrio i kako na sve to reaguje Stefanova devojka Jovana Ljubisavljević, kao i da li i dalje obitava u porodičnoj vili.


- Kad je reč o Sanji Grujić i njenoj izjavi da joj se sviđa Stefan Karić, nisam iznenadjen. 99% devojaka to misli samo se ne izjašnjava. Stefan je dopadljiv dečko, svestan sebe, ima taj bejbi fejs, umiljat je i ima osmeh od milion dolara. Baš sam pristrasan, ali zaista je tako - kaže Osman kroz osmeh i dodaje:






- Što se tiče Sanje slabo obraćam pažnju na tu devojku zbog aktuelnijih tema koje se dešavaju u Zadruzi, ona mi je još uvek neko po strani, da ne kažem nebitan lik. Mozda će vremenom ući u neku priču, pa cu moći da je ocenim. Što se tiče Stefana, ne sumnjam u njegovu ljubav prema Jovani Ljubisavljević, tako da sam siguran da neće ulaziti u bilo kakvu vezu, pa tako ni sa Sanjom Grujić - rekao je Karić pa priznao da postoje stvari zbog kojih je Jovana nesrećna:







- Što se tiče Jovane i onog što ja mogu da vidim i zaključim, jako je nesrećna zbog razdvojenosti sa Stefanom. Veći deo dana provodimo svi pored malog ekrana, gledajući Zadrugu. Da, živi sa nama u kući i smatramo je članom svoje porodice - rekao je Osman Karić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>