Region

Svet

Tanja Savić i Stanivuković krili aferu zbog njegove devojke! (VIDEO)

Pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke krili aferu zbog njegove devojke, a na pevačicinom zvaničnom Jutjub kanalu, nalazi se video na kom se vidi kako ona poziva Stanivukovića da izađe sa njom na binu.

Tanja Savić i Stanivuković krili aferu zbog njegove devojke! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Kako piše "24sedam", gradonačelnik je imao neobaveznu romansu sa popularnom pevačicom, a ova vest je razbesnela njegovu devojku, te ga je odmah otpratila sa Instagrama.


Sa druge strane, Stanivuković prati i dalje Tanju Savić, a i ona njega.

Inače, sve je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" iznela detalje navode afre pevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića je navodno bila tajna jer je on u to vreme imao dugogodišnju devojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom decom.





Inače, internetom kruži snimak koji dokazuje da se Tanja Savić i ovaj političar i te kako dobro poznaju. Na pevačicinom zvaničnom Jutjub kanalu, nalazi se video na kom se vidi kako ona poziva Stanivukovića da izađe sa njom na binu.

- Hoćeš li da gostuješ u mom spotu? - upitala ga je na bini pevačica, na šta se on osmehnuo i naručio pesmu „Poludela”.







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic

Povezane vesti:


>