Zadruga

Parovi

Tara Simov u ljubavnoj vezi sa košarkašem Alenom Smailagićem!

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov u ljubavnoj vezi sa košarkašem Alenom Smailagićem! Njih dvoje se dugo poznaju, ali se ljubav među njima rodila nedavno...

Tara Simov u ljubavnoj vezi sa košarkašem Alenom Smailagićem! Screenshoot/Instagram




Tara Simov je na svojim Instagram storijima redovno objavljuje fotografije i snimke na kojima krije lik muškaraca, a izvor je sada otkrio da je reč o pomenutom sportisti, koji je karijeru gradio i u Americi. 

Tara kači i snimke iz košarkaševog automobila, iz kojeg su nekoliko puta i viđeni kako izlaze zajedno.


"Tačno je da je između njih ima nešto više od prijateljstva. Tara i Alen upoznali su se u klubu gde je svako bio sa svojim društvom, a posle su zajedno otišli na after parti, gde su se i smuvali. Simpatije su pale na prvi pogled, a na jednom Tarinom storiju vidi se kako mu sedi u krilu. Ona je odmah nakon što su stupili u odnos počela da kači i njihove zajedničke snimke, kao i one iz njegovog automobila, ali mu uvek vešto prikrikrije lice emotikonom srca. Dan nakon što su se smuvali, vozili su se do kasno u noć, a sa njima su bili i njeni psi koje je, takođe, objavila na storiju dok su ih mazili. Alen je odlepio za Tarom, iako je sve krenulo iz zabave." - rekao je izvor blizak košarkašu za Kurir.












Tara i Alen Smailagić, se od nedavno prate i na društvenoj mreži Instagram, ali se još uvek ne taguju na zajdničkim snimcima i fotografijama. Naša redakcija stupila je u kontakt sa Tarom Simov, koja je rekla kako je sa poznatim košarkašem samo drugarica.


"Alen i ja se znamo mnogo duže, nismo zajedno. Mi se znamo, dve, tri godine. On je živeo preko, mi smo samo drugari. Alen i ja se dugo pratimo na Instagramu, dečko je igrao u San Francisku, kad je došao ovde družili smo se i družimo se, ali to je sve. Nema simpatija, slobodna sam što se tiče emocija - istakla je Tara Simov i dodala:







"Prekinula sam nedavno odnos sa Ša, ne razmišljam o novoj ljubavi. Shvatila sam da mi ne trebaju muškarci. Sa Nenadom nisam u kontaktu, prekinuli smo svaki kontakt pre dve nedelje, tako je najbolje. Uvek će imati poštovanje sa moje strane zbog svega što je uradio za mene." 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>