Svet

Region

Novogodišnji i božićni duh praznika na Diva kanalu počinje!

Novogodišnji i božićni duh praznika na Diva kanalu počinje 24. oktobra i trajaće do početka januara.  Tokom dana biće prikazano preko 8 prazničnih filmova dnevno, koji počinju sa emitovanjem od 7 ujutru.

Novogodišnji i božićni duh praznika na Diva kanalu počinje! Screenshoot/Instagram




Novogodišnji i božićni duh praznika sada već tradicionalno počinje rano na kanalu DIVA uz filmove koji su postali omiljeni među ljubiteljima televizijskih porodičnih i romantičnih ostvarenja. Na male ekrane se vraća filmski maraton DIVA BOŽIĆ koji počinje 24. oktobra i trajaće do početka januara.

Tokom ovog ciklusa biće prikazano preko 100 filmova sa prazničnom tematikom najnovije produkcije, od čega će biti 37 regionalnih premijera  koje će se emitovati utorkom i petkom od  20.00 i  nedeljom od 16.00. Tokom dana biće prikazano preko 8 prazničnih filmova dnevno, koji počinju sa emitovanjem od 7 ujutru.







Regionalne premijere koje očekuju publiku na početku ovog fimskog ciklusa biće filmovi sa romantičnom tematikom:

Božić u Starlajtu (24. okt. u 16.00), Jedan kraljevski praznik (24. okt. u 18.00), Bezvremeni Božić (26. okt. u 20.00), Božić u dvorcu ( 29. okt. u 20.00) i Božić na planini Blu ridž (31. okt. u 16.00).







Pored toga, na programu će se naći i komedije blokbasteri koji će se emitovati petkom od 22.00 sa po dva filma zaredom, među kojima su naslovi: 


Proglašavam vas Čakom i Larijem (Adam Sendler, Džesika Bil) i Rođenje Isusa 2: Opasnost u jaslama sa Dejvidom Tenantom (5. novembar), Devojka mog brata sa Stivom Karelom i Žilijet Binoš  i Zaboravi Saru Maršal sa Kristen Bel i Džejsonom Sigelom (5. novembar), A kad brak nije lak, film u kome glume Vins Von, Džon Favro i Plavooki Miki sa Hjuom Grantom i Džemsom Kanom (19. novembar) i komedija Sestre u kojoj glavne uloge tumače Tina Fej, Ejmi Poler i Maja Rudolf (26. novembar).


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>