Region

Svet

Ana Nikolić: Izazvala sam sudar, kriva sam!

Izazvala sam sudar, kriva sam, bila sam uznemirena i tako sela u kola... Najvažnije je da niko nije povređen, a štetu koju sam napravila ću naravno platiti - poručila je Ana Nikolić.

Ana Nikolić: Izazvala sam sudar, kriva sam! Screenshoot/Instagram





 Ana Nikolić oglasila se nakon vesti da je izazvala sudar, odnosno, da je izgubila kontrolu nad automobilom kojim je upravljala i oštetila tri parkirana automobila.

Pevačica je potvrdila da je izazvala udes, a otkrila je šta uzrok toga, kao i šta je policija utvrdila na licu mesta.

- Tog dana kada sam izazvala udes, u kom niko nije povređen, bila sam veoma uznemirena jer je u jednom novinama izašao tekst u kom sam predstavljena kao nesavesna majka. Naime, napisali su da sam došla po svoju ćerku Taru u vrtić mrtva pijana, da su se roditelji druge dece bunili i da su me prijavili upravi vrtića što je apsolutna laž - počela je Ana.






- Tako uznemirena sela sam u kola i nažalost napravila sam sudar. Policija je izvršila uviđaj i utvrdila da nisam imala alkohol u krvi. Najvažnije je da niko nije povređen, a štetu koju sam napravila ću naravno platiti. Ja od svoje odgovornosti nikada nisam bežala, ali ću isto tako na sudu tražiti odgovornost onih koji su me uznemirili- rekla je Ana Nikolić.




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>