Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop za period od 10. oktobra do 17. oktobra 2021. godine. Pogledajte šta vas čeka na polju posla, ljubavi, novca, ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus




Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao 
Vaša kreativnost dobija podsticaj. Možete se više zainteresovati za umetničke aktivnosti i ideje odmah praktično realizovati. Pored toga, ovo je period kada možete da očekujete poboljšanje finansija. Ipak, pored povećanja prihoda, rastu vam i potrebe pa su izvesni značajni troškovi. Nema razloga za brigu, novac koji ovih dana potrošite, brzo ćete nadoknaditi.

Ljubav 
Imate osećaj da nešto u vašoj vezi nije u redu. Međutim, koliko god da ste sigurni u svoje pretpostavke, nemate načina da ih i dokažete. Sumnja i briga navlače tamni oblak na polje vaše ljubavi pa utehu možda potražite u tajnom, platonskom, ljubavnom zanosu s osobom s kojom je veza neostvariva.

Zdravlje 
Budite umereni s hranom.



Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao 
Uključeni ste u angažmane sa saradnicima. Ovo, verovatno, podrazumeva značajnije finansijske transakcije. Zaleđinu vam obezbeđuju nadređena lica, ali to vama nije dovoljna garancija. Osećate se kao da ste na važnoj prekretnici pa se plašite svakog poteza. Previše ste napeti, od preterane brige blokirate i ono što vam je dato da s lakoćom završite.

Ljubav 
Odnos s voljenom osobom ulazi u fazu u kojoj nema nesuglasica oko kojih ste se ranije saplitali. Puni ste pozitivnih vibracija pa s lakoćom prelazite preko mana koje ste ranije teško prevazilazili. Mala renesansa donosi značajno punjenje ljubavnih baterija koje će vam biti potrebne u narednom periodu.

Zdravlje 
Bolovi u nogama.



Strelac (23. 11 - 21. 12)

Posao 
Imate želju da sve odjednom završite i krupnim koracima nastavite dalje. Čuvajte se preterivanja, naročito u obimu posla koji preuzimate na sebe. Finansije vas brinu, ali ne više nego što je to za vas, u ovom periodu, uobičajeno. Očekujte poziv od osobe iz prošlosti, ona vam prenosi informacije koje će vam biti bitne u budućnosti.

Ljubav 
Skloni ste da se povlačite i duže vremenske periode provodite u samoći. Ako imate partnera, srećom, on će imati razumevanje za vaše ćutanje, a ako nemate, moguće je uspostavljanje kontakta s osobom koja je na neki način neobična i opterećuje vas svojim čudnim životnim problemima.

Zdravlje 
Malaksalost.






Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao 
U periodu ste u kome je neophodno da budete izuzetno pažljivi kako biste izbegli svaku vrstu agresije u radnom okruženju. Osim toga, čuvajte se povreda, naročito ukoliko je tako nešto moguće na vašem radnom mestu. Intenziviranje svih odnosa može biti prezahtevno za vašu psihu, pa i to može da rezultira nekontrolisanim izlivom besa kojem ste, ovih dana, skloni.

Ljubav 
Imate potrebu da se sjedinite s voljenom osobom. Slobodnima predstoji prilika za interesantno poznanstvo, dok zauzetima uspostavljanje dubljeg i dinamičnijeg odnosa u partnerstvu. Dobro raspoloženje može biti nakratko poljuljano neprijatnošću koje dolazi od prijatelja.

Zdravlje 
Pripazite na ishranu.



Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao 
Radna zaduženja se povećavaju, dobijate sve više posla, a s tim i odgovornosti. Dobar je trenutak da reorganizujete svoj rad, bilo da se radi o ličnom presabiranju ili preraspodeli obaveza kojom biste deo svog tereta prebacili na osobe s kojima sarađujete. Bilo kako bilo, period je odličan za krupne poteze kojima ćete sebi obezbediti bolju sutrašnjicu.

Ljubav 
Izloženi ste napadima sa svih strana pa vam ni ovo životno polje nije pošteđeno. Izvesna je diskusija s voljenom osobom, a ako ne budete dovoljno strpljivi, dinamičan razgovor preti da preraste u žučnu svađu iz koje će raskid biti jedino rešenje. Povucite se na vreme.

Zdravlje 
Nesanica.



Ribe (21. 1 - 19. 2)

Posao 
Muče vas profesionalne brige. Potrebno je da uspostavite ravnotežu između zahteva pretpostavljenih i privatnih potreba. Svakako, ovo je dobar period za uspostavljanje novih odnosa i poboljšanje odnosa s javnošću, bilo da se radi o radnom okruženju ili ljudima kojima je zadatak da vas ocenjuju. Budite pažljivi u komunikaciji, mogući su nesporazumi.

Ljubav 
U potpunosti ste usmereni na profesionalne aktivnosti pa se to odražava na emotivni status. Okružuju vas ljudi koji su uključeni u zakulisne radnje, a među njima je i osoba suprotnog pola koja vas potajno privlači. Izvesni su tajni razgovori, dopisivanja, čak i kratkotrajna platonska avantura.

Zdravlje 
Zubobolja.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Novosti

Povezane vesti:


>