Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop za period od 10. oktobra do 17. oktobra 2021. godine. Pogledajte šta vas čeka na polju posla, ljubavi, novca, ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao 
Samopouzdanje je na vrhuncu, pa je pravi trenutak da izrazite svoje ideje. U komunikaciji ste brzi i vispreni. Finansijska pitanja vas opterećuju, ali i u toj sferi je pravi momenat da se presaberete i napravite novu finansijsku konstrukciju kojom ćete uspostaviti dugoročnu stabilnost. Pozitivne vesti stižu od zvaničnih lica, ali vama kao da nešto još uvek nedostaje.

Ljubav 
Vreme je za ulepšavanje, mada, iz vas i bez toga sija energija romantike, kao da ste izašli iz neke bajke. Neki od vas su u ovom periodu zaista zaljubljeni, a oni koji su slobodni prepušteni su mašti i iščekivanju radosnog susreta. Budite prizemljeni da biste izbegli razočaranje.

Zdravlje 
Bolovi u leđima.Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao 
Stižu vam priznanje i podrška od osoba koje su vam nadređene. Ukoliko ovih dana krenete na put, provod i dobro raspoloženje su izvesni, naročito ako ste okruženi ljudima s kojima ste poslovno povezani. Intenzivirate komunikaciju s osobama koje se nalaze u inostranstvu, a koje vam mogu poslovno koristiti. Duhovno ste uzdignuti pa u život privlačite istomišljenike.

Ljubav 
Povoljni aspekti koji opisuju vaš ljubavni život ovih dana nagoveštavaju veliku aktivnost i dinamiku u odnosu s partnerom. Nekima će ovaj period doneti ponudu trajnog dogovora, ozbiljnosti veze, čak i braka. Osim toga, moguće je zajedničko putovanje.

Zdravlje 
Čuvajte pluća.Blizanci (22. 5 - 21. 6)


Posao 
Tokom ovog perioda puni ste energije i vitalnosti. Imate jak autoritet i samopouzdanje pa s lakoćom utičete na okolinu. Možete dobiti priznanje, kao znak male pažnje za vaš pređašnji uložen trud. Važna osoba može pokušati da utiče na vas, ali vi postajete svesni loše namere. Neko iz užeg okruženja želi da vam se poveri, to vas primorava da se povučete.

Ljubav 
U izgledu je sukob ili spor oko zajedničkih finansija. Voljena osoba može burno odreagovati na ono što smatra da je nepotrebno troškarenje novca. Istovremeno, vaš društveni život je u uzlaznoj putanji, okruženi ste kreativnim ljudima koji vas inspirišu.

Zdravlje 
Alergije.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!
Rak (22. 6 - 22. 7)


Posao 
Ovo je dobar period za poboljšanje odnosa sa saradnicima. U život vam ulaze interesantni i uticajni ljudi, ali morate paziti da ih svojom impulsivnošću ne odbijete od sebe. Radni ambijent se poboljšava, ali istovremeno neke zakulisne radnje dostižu vrhunac. Da biste izbegli komplikacije, pazite kome se poveravate.

Ljubav 
Preuveličavate neke probleme, vreme provodite u pokušajima da razgovorom razrešite nedoumice. Kako god se postavite, razgovor ne teče u oba smera, kao da pričate sami sa sobom. To vas frustrira pa je, ukoliko se ne zaustavite na vreme, moguća ozbiljna svađa koju ćete kasnije teško prevazići.

Zdravlje 
Čuvajte se povreda.
Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao 
Sjajan period za finansije ali i za svaku vrstu protežiranja koja stiže od moćnih ljudi. Nekima će ovaj period doneti unapređenje ili novi angažman kojim će biti ponosni. Ipak, bez obzira na povoljne tranzite, preterano razmišljanje povećava nevericu, a to može doprineti da u presudnom trenutku napravite pogrešan izbor i time sve propustite. Poslušajte intuiciju.

Ljubav 
Usmereni ste na svoje potrebe. Prija vam intima s voljenom osobom jer želite da sačuvate samo za sebe svaki trenutak proveden s njom. Ipak, istovremeno vas vuče izazov da izvan privatnog ambijenta ne propustite nijedan društveni događaj na koji ste pozvani.

Zdravlje 
Bronhitis.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao 
Iz inostranstva se mogu pojaviti važni ljudi od kojih dobijate priliku za napredovanje u karijeri. Možda će vam se učiniti da je to prekrupan zalogaj za vas, ali neka vas taj osećaj ne omete. Pred vama je prilika da nadogradite već postojeće veštine kojima ćete, u budućnosti, znatno promeniti polaznu stepenicu s koje nastupate kada poslovno pregovarate.

Ljubav 
Emotivna i porodična pitanja vas suvišno opterećuju. Osetljivi ste na promenljivu atmosferu u bliskom okruženju pa to može proizvesti kratkotrajnu napetost. Do kraja nedelje emocionalna tenzija slabi, harmonija se uspostavlja, pa možete da odahnete i svu pažnju usmerite na posao i karijeru.

Zdravlje
Glavobolja.
 

Serija Pevačica epizoda 11: Crni Mag je ljut na Emiliju! (VIDEO)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Novosti


>