Zadruga

Parovi

Pobednici Zadrugovizije: Da li ste iznenađeni? (VIDEO)

Noćas je održana još jedna Zadrugovizija! Glasalo se na Facebooku, Instagramu, TikToku... Ovo su pobednici, da li ste iznenađeni?

Pobednici Zadrugovizije: Da li ste iznenađeni? (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Nakon što je novinarski žiri glasao, voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila zadrugarima ko je pobedio po glasovima novinarskog žirija.

Nikola Grujić Gruja, Sandra Čaprić i Tanja Jovićević su odneli pobedu, a njima je specijalnu nagradu koju je Veliki šef spremio uručila voditeljka Ivana Šopić.



Pobednici sa Instagrama su Sandra Rešić, Limeni i Rašova - rekla je Dušica


Pobednik po glasovima na Facebook-u je Dalila Dragojević, Ante Baždarić i Dino Dizdarević. Nakon što im je Dušica to sapoštila, oni nisu kril oduševljenje što su odneli jednu od pobeda. Njima je vrednu nagradu koju je spremio Veliki šef uručila voditeljka Ivana Šopić.


Pobednici prema glasova sa Tiktoka su tri momka. Fran, Stefan Mihić i Bane - rekla je Dušica.


Nakon što su proglašeni pobednici novinarskog žirija i pobednici društvenih mreža, došlo je vreme da publika i zadrugari saznaju ko je ostavio najjači utisak na stručni žiri. Članovi stručnog žirija poslednje "Zadrugovizije" pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu bili su Ana Korać, Nada Topčagić, Đekson, Dragan Marinković Maca i Dejan Milićević.

Svaki član stručnog žirija podelio je svoje poene po dobro poznatom sistemu glasanja, a najviše bodova osvojili su Sandra Čaprić, Nikola Grujić Gruja i Tanja Jovićević, kojima je ovo druga pobeda večeras.


Veliki šef je pobednike stručnog žirija spremio bogatu nagradu, koju su oni preuzeli u bekstejdžu. Takmičari su se zahvalili članovima žirija što su baš njih izglasali za pobednike, a voditelji su najavili da je došlo vreme za glavnu nagradu ove noći - pobednike SMS glasanja.

Pobednici na prvoj Zadrugoviziji u Zadruzi 5, po SMS glasovima su Mensru Ajdarpašić, MC Aleks i Aleksandra Kostadinović. Voditeljka Ivana Šopić je okupila zadrugare u bekstejdžu i uručila im nagradu koju im je spremio Veliki šef. Oni nisu krili oduševljenje kada su shvatili da su odneli pobedu.







 




 


Da li ste zadovoljni pobednicima? Ili ste besni kao Janjušević?

Više ne učestvujem nikada na Zadrugovizijama! Šta ja ovde budalu glumim u pelene se skidam? Nije ovo Eurosong brate! Ajde da igramo košarku pa da vidimo ko će bolje da šutira trojike pa da se ocenjuje! Od sada samo pevam pa kako bude i kraj - vikao je košarkaš.



 





 

 

Ana Korać nije krila oduševljenje Markom Osmakčićem! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>