Style

Ljubav

Retrogradni Merkur donosi promene iz sata u sat! (VIDEO)

Retrogradni Merkur donosi promene iz sata u sat! Nekako se sve uspori! Suštinski će se najviše odraziti na Bikove, dosta njih će praviti krupne i bitne korake. Ovnovi ulaze u neke situacije koje će rešiti u svoju korist!

Retrogradni Merkur donosi promene iz sata u sat! (VIDEO) Svet Plus




Merkur je već neko vreme u retrogradnom hodu i to će uticati na sve znakove horoskopa i to najviše po pitanju papirologije, rekao je za "Novo jutro" astrolog Vladimir Vlajić i otkrio do kada će ovaj "težak" period potajati.


Vladimir Vlajić je rekao da retrogradni Merkur utiče na sve znake zodijaka, dodaje da je to planeta koja vlada komunikacijom, papirima i papirologijom i da nas tu najviše i udara.

"Nije prirodno stanje planete da ide retrogradno, da se kreće unazad i svi imamo subjektivni osećaj da idemo unazad, da pravimo korak unazad. Nekada to i jeste dobro, ali će suštinski uvek dati neku vrstu kašnjenja i komplikacija". rekao je Vlajić.






Nekako se sve uspori. Dodaje da je ovaj retrogradni Merkur povezan sa znakom vage, sve je bilo intenzivnije u prethodnih par dana.


"Bilo da su u pitanju emotivni odnosi, prijateljstva, sve je poljuljano, leti u vazduhu i menja se iz sata u sat", rekao je Vlajić.



Ističe da u ovom periodu treba više slušati svoje unutrašnje ja, razgovarati sa samim sobom. Kako kaže, treba raditi neke retrospektive samog sebe.

"Suštinski će se najviše odraziti na Bikove, dosta njih će praviti krupne i bitne korake. Ovnovi takođe ulaze u neke situacije koje će rešiti u svoju korist. Vage treba da povedu računa u narednom periodu, međutim, uskoro će doći i do razrešenja", rekao je Vlajić.






Ističe da će isplivati iz ovog burnog perioda, iako to trenutno ne izgleda tako.

"Stvari gledamo iz drugačije perspektive. Trajaće tokom celog meseca, do 18. oktobra će se tako kretati i dok se ne vrati u svoje prirodno stanje, praviće probleme u komunikaciji", Kaže Vladimir.





 

Serija Pevačica epizoda 10: Ko je ubio Ivanu?! (VIDEO)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>