Ostalo

Sme�no

Budi Gastronomad - priključi se zvaničnoj VIber zajednici!

Budi Gastronomad, priključi se zvaničnoj VIber zajednici  i preuzmi Viber stikere! Gladan si? Ova trpeza čeka da ugosti sve tragače za dobrim ukusom!

Budi Gastronomad - priključi se zvaničnoj VIber zajednici! Promo




Jedanaesta sezona Gastronomada je uveliko počela. Kuva se, krčka, sprema, miriše… Ove jeseni pored mirisa pečene paprike zamirisala su nova jela na programskoj šemi RTS-a. Katarina Petrović – Kaja promenila se tako što je pustila kosu, a u kuhinji ne prestaje da nas oduševljava novim verzijama starih jela ili nas pričom i receptom preseli na drugi kraj planete. Posetila je Zlatar, Trstenik, Negotin, Zaječar… ali planira i putovanja van granica neiscrpne Srbije. Ove sezone uključujemo i gledaoce u naš Gastronomad tim.


Aktiviranjem Viber Gastronomad zajednice i lansiranjem prvih gastro-stikera pravimo armiju gastronoma i ljubitelja dobro pripremljene hrane.



Gladan si? Ova trpeza čeka da ugosti sve tragače za dobrim ukusom!

Ove digitalne nalepnice će se preuzimati besplatno sa Viber stiker marketa za sve korisnike aplikacije, i sigurni smo da će svima ulepšati i olakšati komunikaciju na njihovoj omiljenoj platformi. U našem stiker paketu, svako će  moći da pronađe po nešto za sebe; između ostalog, tu su poziv na klopu, pohvalu za nečiji ručak ili specijalitet, ali i opis kulinarskog doživljaja u nekom restoranu. Izuzetno nam je važna komunikacija sa gledaocima i ljubiteljima dobre hrane, u čemu će naši Viber stikeri predstavljati pravi “začin” za uživanje u njoj, uz našu zajednicu koja se svakodnevno širi i obogaćuje korisnim sadržajem za njene članove,” kaže Katarina Petrović Kaja, autorka najgledanije kulinarske emisije u Srbiji.




“Izuzetna saradnja Gastronomada i Vibera našim pratiocima i korisnicima - posle osnivanja prve Viber zajednice o kuvanju na ovim prostorima – sada donosi i prvi paket Gastronomad Viber stikera. Saradnju smo počeli zbog tebe, koji možeš i na ovaj način da budeš deo najgledanije kulinarske emisije. Gastronomad pratiš već 11 godina i sada počinje prava interakcija sa gledaocima i ljubiteljima hrane. Ovo je prva Viber zajednica o kuvanju ali i prvi Viber stikeri sa ovom tematikom na ovim prostorima – i srećni smo što će Gastronomad deliti ove super stikere još mnogo više toga sa vama u budućnosti - na čelu sa našom Katarinom Petrović - Kajom.







Pozivamo te da postaneš član zvanične Gastronomad Viber zajednice ali i da od 7. oktobra 2021. godine besplatno preuzmeš Viber stikere. 


Ove digitalne nalepnice će ti ulepšati život i komunikaciju na Viberu – jer ćeš putem njih moći da nekog pozoveš na klopu, pohvališ nečiji specijalitet, opišeš svoje uživanje u restoranu ili razmeniš šalu sa prijateljima na Viberu. 

Pozdrav za sve Gastronomade, jer mi znamo kako da uživamo u savršenoj hrani!  


Preuzmite besplatno vaše Gastronomad Viber stikere OVDE!


Postanite član zvanične Gastronomad Viber zajednice klikom OVDE!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>