Region

Svet

Milica Dabović: Lomili su mi zube, neke sam i progutala!

Milica Dabović otkrila jezivu istinu o svojim estetskim intervencijama. Lomili su mi zube, neke sam i progutala! Kao mlada uvek sam se "pućila" na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila.

Milica Dabović: Lomili su mi zube, neke sam i progutala! Screenshoot/Instagram
Milica Dabović je otkrila šta je radila na sebi od estetskih korekcija i operacija, pa i ono što nije mogla da izbegne.


Milica je ispričala da sve što nije volela na sebi, to je i promenila, dok je sa druge strane morala da uradi neke od intervencija zbog karijere.
 


"Kao mlada uvek sam se "pućila" na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila. Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu i imala sam mnogo udaraca u nos. Zbog jednog od takvih udaraca laktom, sam morala da uradim zube. Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala."- priča Milica Dabović.


"Lice je najvažnije sačuvati i idem redovno na masaže i tretmane lica. Volim i mezoterapiju, i imam botoks samo na čelu. Ne volim estetsku hirurgiju, jer danas sve žene izgledaju isto. Kada vidim da rade te velike usne i grudi, ja to ne mogu da prihvatim. Trebalo bi da sve na telu bude srazmerno i da se zna gde je granica. Mislim da nisu svesne da su unakažene i da to ne izgleda lepo. Ni muškarcima to više nije lepo."Milica kaže da je zahvalna mami zbog svojih plavih očiju:


"Ali uvek kažem da ne volim čukljeve i to što imam muške noge. Ali sve je to priroda i ne stidim se. Volim svoje telo i ponosna sam na njega." - ističe košarkašica.


Dabovićeva ističe da joj nije jasno zašto joj sude na društvenim mrežama:


"Možda mi toliko zameraju zato što sam mama, a slikam se u kupaćem kostimu i znam kako da se slikam. Nikada mi to neće biti jasno, ali meni zameraju sve što uradim. Naš narod uvek ima nešto loše da ti kaže. Najgore mi je kada mi napišu kako se zbog svog deteta ne stidim tih slika. Zar nije lepše napisati: 'Bravo' - prokomentarisala je, pa dodala kako bi sebe ocenila sa ocenom ne deset, nego sto:

"Sve u životu sam postigla radom. I u sportu ali i kada je reč o fizičkom izgledu. Kada radiš 500 trbušnjaka svakog dana kao što ja radim, onda ćeš imati 'pločice' i zategnut stomak. Niko ne može da mi kaže da nema sat vremena dnevno za sebe" - zaključila je Milica u emisiji "Generalka".Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic


>