Region

Svet

Rada Manojlović odgovorila na uvrede! Ja sam tu da postojim!

Rada Manojlović odgovorila na uvrede onima koji su se podsmevali njenoj objavi na Twitteru, nakon što su prestali sa radom Facebook, Instagram i WhatsApp. Ja sam tu da postojim, a sve o čemu tvitujem nosi sa sobom iskrenu i čovekoljubivu želju da se nekako dopre do svesti ljudi.

Rada Manojlović odgovorila na uvrede! Ja sam tu da postojim! Screenshoot/Instagram





Na svom Twitter nalogu pevačica Rada Manojlović je napisala sledeće:


"Na vreme sam otvorila Twitter, ha, ha. Nego, šta je “kao” problem sa Fejsbukom? Mislim, jasno se vidi da je sve slučajnost, zar ne? Ili šta, ne mislite valjda da je ovo generalna proba nečega."



Pošto joj je u komentaru jedan tviteraš ostavio obrazloženje IT stručnjaka, koji je pomoću binarnog sistema prikazao da su velike sekvence koda obrisane, zbog čega se smatra da je Fejsbuk nestao zauvek, Rada Manojlović je dodala komentar: 

“Opalac”.

Nakon ovoga usledili su komentari onih koji su se Radi Manojlović podsmevali, a ona je pokušala da objasni šta je zapravo htela da kaže:






"Ja sam tu da postojim, a sve o čemu tvitujem nosi sa sobom iskrenu i čovekoljubivu želju da se nekako dopre do svesti ljudi. Ipak, na štetu svih nas, često se sve završava nekim ironičnim, omalovažavajućim ili ponižavajućim komentarima, bez ikakve želje da se dopre do poruke i smisla. U tom slučaju mislim da smo promašili poentu, a svako bavljenje promašenim komentarima je uzaludno kopanje po smeću u kom svakako ništa korisno, zdravo, ni pozitivno niko nikad nije našao."


Na pitanje da li je komentarom “Opalac” pokazala da razume binarni kod ili se to, ipak, odnosilo na pad Facebook-a, Rada je potvrdila da je njena reakcija bila usmerena na nestanak popularne društvene mreže, prenosi Alo.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>