Region

Svet

Glumac Marko Živić i dalje prima kiseonik!

Glumac Marko Živić i dalje prima kiseonik! Ima obostranu upalu pluća i teškog je opšteg stanja! 

Glumac Marko Živić i dalje prima kiseonik! Screenshoot/Instagram




Glumac Marko Živić (49), koji je po drugi put hospitalizovan zbog korona virusa u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović" teškog je opšteg stanja i prima kiseonik, piše Telegraf.


Njegovo stanje je stabilno ali je i dalje na kiseoniku:


"I dalje ima obostranu upalu pluća. Stanje sa plućima je trenutno stabilno, ali je teškog opšteg stanja. Prima kiseonik." - rekao je izvor za Telegraf Jetset.


"U subotu uveče je intubiran u teškom stanju. U nedelju ujutro je ekstubiran. S obzirom na ranije operacije koje je imao, u teškom je opštem stanju. U teškom je i psihičkom stanju."- rekao je izvor iz KBC "Dr DRagiša Mišović.


Marko je pre nekoliko dana zbog korona virusa bio hospitalizovan u KBC "Dragiša Mišović", a nakon što mu se zdravstveno stanje stabilizovalo, pušten je na kućno lečenje. Međutim, zdravstveno stanje mu se pogoršalo zbog čega je vraćen u bolnicu.





Marko Živić je 2008. godine imao tešku operaciju karcinoma pankreasa i želuca i u emisiji "Preživeli" je ispričao da je bolest sasvim slučajno otkrio:

"Sećam se noći pred operaciju, tad mi je bilo najteže. Gledam kroz prozor, sneg pada i vidim da nema nazad, nema druge opcije. Onda kreneš da razmišljaš o svemu i svačemu, bože otkud ovo, zašto, ali mislim da mi je pomoglo što sam bio lud u svojoj energiji. Lud da tu trku istrčim." 


"Moja operacija je trajala sedam i po sati. Ali sam shvatio da imam dve opcije: ili da uđem hrabro ili da odustanem. Naravno odmah sam se odlučio za ovu prvu." - rekao je Živić jednom prilikom. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>