Style

Ljubav

Mlad Mesec od 6. oktobra donosi snagu i energiju!

Za 4 horoskopska znaka mlad Mesec od 6. oktobra 2021. godine, donosi snagu i energiju za ostvarenje ciljeva! Ovaj mlad Mesec u znaku Vage uspostaviće mir i ravnotežu za neke znakove Zodijaka!

Mlad Mesec od 6. oktobra donosi snagu i energiju! Svet Plus




Vladavina Vage sada stvara pravi vrtlog emocija, a zamah retrogradnog Merkura utiče na naš društveni život, pa će mnogima buiti potrebna pauza u razmeni energije i uticaja, piše Sensa. Srećom oktobarski mlad Mesec donosi nam 6. oktobra sjajnu isceljujuću i pokretačku energiju. Ovaj mlad Mesec u znaku Vage uspostaviće mir i ravnotežu za neke znakove Zodijaka - vreme je za sklad između posla, porodice i društvenog života. Ipak, neki će biti u drami i napetosti, dok će za 4 horoskopska znaka mlad Mesec doneti snagu i energiju da ostvare željeno i privuku nove blagoslove.

 

Evo kojim horoskopskim znakovima će mlad Mesec u Vagi doneti sreću:

 


Blizanci

 

Blizance očekuje snažan osećaj zadovoljstva, pa se ne plašite da propustite dobre prilike. Ovaj mlad Mesec vašem znaku donosi dodatnu viziju i magiju ljubavi. Oni koji su slobodni mogu upoznati pravu ljubav, ali i privući nove strasti. Istražujete svoje biće, želju i maštu, ali ispipavate i granicu aktivnosti. spremite se za ljubavne varnice.

 

Vaga

 

Drage Vage, ovo je vaše vreme da zablistate, Mlad Mesec podstiče ostvarenje već nekih želja koje se manifestuju u stvarnost. Ovo je za vas najvažniji mlad Mesec u 202. godini, pa preduzmite velike korake kako biste ostvarili snove. Mladi Mesec je univerzum koji vam otvara vrata - a ovaj je u vašem znaku, što znači da svoju fantaziju sada možete pretvoriti u stvarnost.

 





Strelac

 

Ovo lunacija dokazuje koliko vam se dive vaši prijatelji, Strelče. Mnoge znakove sada očekuje haos u društvenim odnosima, a vas očekuje vreme za zabavu i prijatelje, bilo da su to stari ili novi poznanici. Spremite se da radite na mnogim stvarima dok slažete svoj kalendar uspomena sa što više događaja. Ako iskoristite moć ovog mladog Meseca, godinu ćete ispuniti bližim prijateljima i jedinstvenim avanturama. Uživajte u zabavi planirajući putovanja - ali sačekajte da se upustite u ove nove avanture do 18. oktobra, kada je Merkur direktan.

 

Jarac

 

Stvari se u vašem profesionalnom životu zagrevaju na sve prave načine, Jarčevi. Ova lunacija će vam se učiniti prilično prijatnim jer se obično osećate opušteno kada je u pitanju vaš radni vek. Vaš profesionalni život se dobro razvija. Pronađite način da napredujete u svojoj karijeri. Uspeh, napredovanje i mogućnosti za rast karijere su tu. Međutim, možda nećete želeti da potpišete nove ugovore sve dok retrogradni Merkur ne završi 18. oktobra.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Glossy

Povezane vesti:


>