Region

Svet

Marina traži od Darka Lazića 500 evra za alimentaciju!

Bivša verenica Marina Gagić, traži od Darka Lazića 500 evra za alimentaciju i starateljstvo nad sinom! Evo zbog čega je odlučila da ga tuži!

Marina traži od Darka Lazića 500 evra za alimentaciju! Screenshoot/Instagram




Folk pevač Darko Lazić za manje od mesec dana suočiće se na sudu sa svojom bivšom verenicom Marinom Gagić, koja ga je tužila zbog neplaćanja alimentacije, ali i pitanja starateljstva nad njihovim sinom Aleksejem.

Oni će na ročištu utvrđivati koje će obaveze pevač imati u odgajanju njihovog deteta. Kako navodi izvor blizak nekadašnjem paru, ona zahteva puno starateljstvo i mesečnu alimentaciju u iznosu od 500 evra.

- Marina nije htela ni tih 500 evra da traži, jer zna da je Lazić u dugovima do guše, on je sam ponudio taj iznos, ali je Marina bila izričita u tome, da kolika god da bude alimentacija, to treba da odluči sud - rekao je izvor i objasnio zbog čega se Marina odlučila na taj kotak.






- Poznato je da Lazić i ranije nije plaćao alimentaciju za svoje prvo dete, ćerku Lorenu, koju ima sa Anom Sević, a istom parolom počeo je da se vodi i sa Marinom, nakon rastanka. Zbog toga nije želela da ulazi u raspravu sa njim, te je pravdu potražila na sudu.


Da sa Darkom komunicira isključivo o sinu Alekseju, potvrdila je i sama Marina nedavno:


- Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti. Čujemo se samo zbog deteta, dogovaramo se isključivo o Alekseju. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega, a sve ostalo ćemo na sudu - izjavila je Marina za Telegraf Jetset.

Marina je kratko poručila da će o svemu ovome raspraviti sa bivšim partnerom na sudu.

- Sve što sam imala da kažem, rekla sam vama u svom intervjuu. Sve što imamo nas dvoje, rešićemo na sudu. Ceo slučaj je prepušten sudu i nadam se da će sve biti u redu - rekla je Marina Gagić.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>