Region

Svet

Serija Pevačica druga sezona: Ko ostaje, a ko odlazi?!

Serija "Pevačica" polako ulazi u završnicu prve sezone, ali već znamo da je serija obnovljena za još jednu, drugu sezonu. Ko ostaje, a ko odlazi? 

Serija Pevačica druga sezona: Ko ostaje, a ko odlazi?! Screenshoot/Youtube/Instagram




U 12 epizoda prve sezone serije “Pevačica” gledamo priču koja prati karijeru jedne mlade pevačice, njenu prošlost, ali i svet estrade koji joj je omogućio da postane to što jeste.


Kako bi došla do vrha, onda je odlučila da se posluži magijom, koja je prisutna u čitavoj Srbiji. Tokom serije se upoznajemo sa crnom, ali i sa belom magijom, tako da se rasvetljava i svet vlaške magije, o kojoj se malo zna.

Scenaristkinja Nataša Drakulić navodi da se tokom pripremanja serije konsultovala sa nekoliko etnologa, istraživala iz literature, ali i provela vreme na terenu, odnosno u Istočnoj Srbiji.

“To je zaista specifičan kraj. Obilazili smo, kako oni kažu – žene što gledaju. Neke su pristajale i na razgovore, neke nisu, ali i to je bilo od koristi jer sam posmatrala ljude koji dolaze kod njih. Radi se o različitim ljudima, i po obrazovanju i društvenom i materijalnom statusu. Činjenica je da mnogo ljudi veruje u magiju i to je prosto nešto što moramo da prihvatimo!” – rekla je Nataša za Blic.






Nataša je takođe najavila konačni kraj Vlade i Ivane:

“Mogu da vam otkrije da beli mag pokušava da pomogne Ivani, ali da li je stigla na vreme, videćemo”.

Trenutno je ostalo još nekoliko epizoda do kraja prve sezone, ali druga se uveliko piše i priprema:

“Snimanje počinje u martu i iskreno jedva čekam. Magovi sigurno ostaju, ali i većina drugih junaka. Upoznaćemo naravno i neke nove. Raduje me ovaj rejting i odjek publike i trudićemo se da budemo još bolji. Prva sezona će se završiti neočekivano. Nešto mora stati da bi se opet pokrenulo, samo zlo nikada ne staje”, zaključila je Nataša.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>