Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe!

Nedeljni horoskop za period od 4. oktobra do 10. oktobra 2021. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Ribe, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Mlad Mesec u vašem znaku tokom ove nedelje donosi vam idealan period za započinjanje dijete ili zdravijeg i izbalansiranijeg režima ishrane. Više svežeg voća i povrća, ribe, a tokom dana popijte makar par šoljica toplog čaja.

Ljubav

Lično vi ćete od četvrtka početi da se osećate mnogo bolje – od tada ulazite u duži period koji vam daje svaku šansu da budete opušteni, zadovoljni i sa više entuzijazma. Neka prošlost, prikazana retrogradnim Merkurom u vašem znaku – ne da vam mira. Možda su to neke situacije koje vam se sada vraćaju i podsećaju vas na sebe, možda vi ne možete da pustite nešto što realno gledano, smeta odnosu sa voljenom osobom, a možda su to i pitanja koja partner i vi niste rešili. Šta god da je – to će vam kvariti dane i činiti vas nervoznim. Slobodne Vage–korak napred, korak nazad. Od sledeće nedelje se pokrećete.

Posao

Mlad Mesec je u vašem znaku sredinom sedmice. Otvara vam jednu novu životnu fazu i nove početke – ali jednim delom sve to mora biti na starim osnovama. Tako da je moguće da ćete početi da razrađujete neke stare ideje,da obnavljate stare saradnje ili dogovore sa poslovnim partnerima. Element „staro, prošlost“ uklapaćete u novo – i to ni malo loše neće ispasti. Konkretnije rezultate očekujte od ulaska u narednu nedelju. U ovoj će biti nešto više nervoze, ali i puno aktivnosti i događanja. Novac – korektno.

Zdravlje

Sve po malo – malo alergije, malo grlo, malo bubrezi, malo kičma.

 ŠKORPIJA

Hrana

Ukoliko primećujete da nakon konzumiranja nekih namirnica imate problem sa varenjem – onda znajte da ne radite nešto kako treba. Izbegavajte prženo, pohovano, premasnu i prezačinjenu hranu. Više povrća, više biljnih vlakana i umerenost sa mlečnim proizvodima.

Ljubav

Veneru ćemo da ćušnemo iz našeg znaka u četvrtak (ionako je samo gomilu drame donela) i da je prebacimo u polje finansija – tamo će već „raditi“ kako treba i u našu korist, a ne na naše nerviranje. No, da li to znači da će se škorpionski mozgovi i emotivne relacije umiriti i stabilizovati? Pa, i da i ne. Sve može da se odvija kako treba između partnera i vas, ali vi ćete i dalje da kopate po sopstvenom mozgu, da analizirate i da tražite razloge za nerviranje. Ako vi brljekate iza leđa partneru – pričuvajte se da ne budete „savatani“. Slobodni – za sada – tajne, prošlost, strahovi, osobe koje su zauzete. Pff…loš izbor.

Posao

Ta Venera će krenuti da radi za vaše polje finansija i materijalne stabilnosti – ali ćete njen pravi uticaj i benefite početi da osećate zaista od naredne nedelje. Za sada, strpite se malo i kalkulišite sa prilivima kojih čas ima čas nema. Generalno gledano – sa nadređenima ovih dana budite fini jer su neke situacije na ivici sukoba. I jedni i drugi balansirate i uzdržavate se, ali dokle ćete tako – pitanje je. Poslovno ćete funkcionisati, ali ćete bukvalno morati da terate sebe da se pokrenete. Bićete zadovoljni rezultatima.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem. Potrebna vam je fizička aktivnost.

 


STRELAC

Hrana

Puno čajeva, puno tečnosti, puno vitamina – sve ovo vam je neophodno da bi vaš organizam, ali i imunitet funkcionisali kako treba. Ukoliko imate problema sa krvnom slikom – pojačajte namirnice bogate gvožđem. Slatkiše i grickalice izbacite sa svog menija.

Ljubav

Ho ho ho! Mlad Mesec u polju koje vas miluje svojim uticajem a vezuje se za budućnost, povoljnosti i šanse – a vladarka tog polja – planeta Venera seli se u vaš znak u četvrtak. I ne samo što se seli, nego će od vikenda krenuti u seriju lepih, baš onako lepiiiiiiiih aspekata. Prevod molim? Šta će vam prevod, biće vam bolje nego do sada. Emotivne relacije će malo bagovati još neko vreme, a onda će sve doći na svoje mesto. Slobodni – eeeee i vi čekate tu Veneru ko` ozebli sunce…..Vrlo brzo će prošlost doći na svoje mesto (ako treba da bude tu, biće a ako ne treba, neće) a pojaviće se i nove emotivne prilike. Dobre.

Posao

I dalje ćete imati i problem sa organizacijom i sa komunikacijom i sa manjkom vremena i sa greškama i sa nefokusiranošću. Imaćete problem i sa nekim informacijama i papirima – nećete znati da li da se obradujete što se pokrenulo ili da se nervirate zato što morate da se oko toga angažujete sve u šesnaest. Biće vam sve teže i teže da konstantno ulažete mentalnu i fizičku energiju u tolikoj meri.Ali.Hajde nemojte sada da mi odustajete kada ste na korak od postizanja ciljeva.Tu su,zaista na korak od vas.

Zdravlje

Još uvek ste nešto polovični, umorni i isceđeni. Uskoro će to krenuti na bolje.

 

JARAC

Hrana

Baš u ovom periodu potrebno vam je što više vitamina, potrebno vam je što više raznovrsnosti u ishrani. Obroci bi trebali da budu lagani i da u sebi sadrže veći procenat povrća i žitarica a manji mesa, mesnih proizvoda.

Ljubav

Pokušajte da „uglavite“ vreme sa voljenom osobom u svoj prenatrpani raspored. Poslovne obaveze su sada zaista u fokusu, ali ne bi trebalo zanemariti ni na poslednje mesto staviti ni partnera. Ima prostora i za jedno i za drugo – stoji da ćete vi (kao i uvek) podneti najveći deo tereta, ali bolje i to nego neke rasprave, loša energija ili nervoza. Slobodni Jarčevi – ima malih i malo većih „signala“ iz prošlosti (a taj trend će se i na dalje nastaviti) – vaše je da li ćete i na koji način odgovoriti na njih. Što se noviteta tiče – i za njih se vrlo brzo otvara prostor – moguće je da do nekih kontakata dođe već tokom ove nedelje.

Posao

U ovoj nedelji mlad Mesec se smestio u vaše polje karijere. A gde imamo mlad Mesec – tu imamo nove početke i nove poslovne faze. No, izgleda da ovaj početak može kod vas biti prilično buran, iznenadan i doneti vam pregršt situacija koje od vas zahtevaju brzo razmišljanje i još brže delanje. Do vas dolaze informacije koje ste možda priželjkivali ali kojima se niste nadali u ovom trenutku. Nekima od vas stoji znatnije poboljšanje uslova na poslu ili dobijanje unapređenja. Finansijski – trenutno ste stabilni.

Zdravlje

Mogućnost povreda, respiratornih infekcija i problema sa kičmom, kostima.

 


VODOLIJA

Hrana

Ukoliko vam stomak češće tokom ove nedelje krči, krklja, buni se – sve vam je jasno – potrebno je da menjate navike po pitanju ishrane. Više jedite „kašikom“, više pijte sokova, čajeva, šejkova. Mlečne proizvode znatno umanjite, osim kiselog mleka i tvrdih sireva.

Ljubav

Saturn u vašem znaku sada maltene pa stoji – i od sledećeg ponedeljka nasabajle kreće direktnim hodom. Vodolije su zvanično pred sam kraj ciklusa koji ih je terao da se suoče same sa sobom. Od četvrtka i Venera prelazi u vaše polje budućnosti šansi, povoljnosti – ali ćete njen pravi uticaj krenuti da osećate od vikenda. A partner? Partner u ovom trenutku ima problem i vi ste mu potrebni. Pružite mu podršku i razumevanje, koliko god povremeno naporan i zahtevan bio. Slobodne Vodolije – ako još jednom kažem – prošlost – smoriću vas totalno. Ali trenutno je tako kako jeste. Polako, samo polako.

Posao

Mlad Mesec u znaku Vage daje vam podršku za sve vaše planove i namere a njegov dispozitor Venera od četvrtka pa na dalje u vašem polju budućnosti – radi za vas sve u šesnaest. Naučili ste neke teške lekcije i prošli kroz period koji je bio izuzetno zahtevan po vas. Sada je vreme da se sav taj trud isplati – manjim delom od ove, a mnogo većim od naredne nedelje. U ovoj sedmici konkretno – drugi vam donose negativnu i zahtevnu energiju, ali vi to uspevate da ispeglate i sa tim se izborite. Novac – dobro.

Zdravlje

Oscilacije i u mentalnom i u fizičkom stanju. No, bez veće problematike. 

RIBE

Hrana

Bilo bi fino da na vašem meniju bude češće kuvana hrana – supe, variva, čorbe. Kombinujte junetinu ili piletinu, a možete i ribu sa različitim vrstama povrća. Mesne prerađevine izbegavajte, kao i slatkiše. Prijaće vam mlečni proizvodi, naročito sirevi, kiselo mleko, kefir.

Ljubav

Još jedan talas problema, nesporazuma, pogrešno protumačenih reči i postupaka – može biti aktuelan tokom ove nedelje u odnosu sa partnerom. Odnosi koji su suštinski stabilni i Ribe koje umeju realno da sagledaju situacije – proći će kroz ovaj period lako, jer – dogovor kuću gradi. I sve se može razjasniti, o svemu porazgovarati bez drame. Odnosi koji nisu stabilni i Ribe koje uporno žele da gledaju sve kroz roze naočare i idealistički – mogu imati problem. Slobodne Ribe – ne mogu da kažem da nećete imati prilike, jer hoćete – i stare i nove. Nisu problem prilike, problem je da li ste vi sada spremni za njih.

Posao

U ovoj nedelji – u jednom momentu sve funkcioniše kako treba, već u drugom – raspad sistema. Sve baguje – od informacija, papiroloških pitanja, tehnike, dogovora, komunikacije sa saradnicima. Čas vas preko posla zaliva pozitiva i opušteno raspoloženje, čas ne znate gde ćete pre i na koju stranu. Uspevaćete vi da plivate u svemu ovome i da čak izvučete pozitivne rezultate i na kraju budete zadovoljni postignutim. Samo ćete se umoriti u procesu. Uskoro vam idu pozitivnije i lakše stvari.

Zdravlje

Mogućnost respiratornih infekcija i povreda.

 

Horoskop: Retrogradni Merkur im ne može ništa! Oni će profitirati!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>