Region

Svet

Region

Dug moru 2, epizoda 5: Flashback! (VIDEO)

Serija "Dug moru 2", emituje se na Super star kanalu, a epizodu 5. možete pogledati u petak u 21. čas. Naziv epizode 5. je "Flashback", a saznaćemo da li će Đorđe biti pronađen.

Dug moru 2, epizoda 5: Flashback! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Epizoda 5:


Ćale će dobiti informaciju o Đorđu, odnosno o tome gde se on nalazi. 


Zarija objašnjava Periši da su Svetlana i Olga njegova porodica i da to treba da mu bude najvažnije, a da Svetlaninu prevaru sa Đorđem treba da oprosti!


Svetlana je i dalje u problemu kada su sećanja u pitanju. Ona ne može da se seti kada su se zbili neki događaji. Ne zna da li se viđala sa Đorđem posle jeseni...



Periša moli sestru Marišku da ga ne ostavlja...



Olga nije ni slutila kakve joj probleme donosi kamen koji nosi. Odlazi kod profesora Grosmana i govori mu da je pored majke viđala i druge ljude.





Glavni zaplet u 2. sezoni serije Dug moru, nosi upravo Olga. 


Oko nje se plete radnja, otkrivaju se tajne, razvijaju mistični elementi i pronalaze racionalna rešenja. Ona je inicijator radnje i promena. Ona je rođena predodređena da menja svet. Ili će bar, za razliku od roditelja, uspeti da promeni sebe. Na putu ka višem cilju imaćemo niz neprijatnih situacija, nadamo se uz mali broj žrtava. Dve ogrlice i kamen će nam pomoći u tome.








Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>