Region

Svet

Region

Serija Pevačica 6. epizoda: Emilija misli da joj se sreća konačno osmehnula!

Serija "Pevačica" 6. epizoda biće emitovana na Super Star kanalu u subotu 25. septembra u 21. čas. Emilija misli da joj se sreća konačno osmehnula, ubeđena je da je stabilna na svom putu...

Serija Pevačica 6. epizoda: Emilija misli da joj se sreća konačno osmehnula! Screenshoot/Instagram





Serija “Pevačica” 6. epizoda, koja je u subotu, 25. septembra, od 21.00 na Superstar TV, ima naziv “Poslednji pokušaj”. Šestu epizodu serije “Pevačica” možete pogledati i u petak, 15. oktobra, od 21.00 na Pinku.




Epizoda 6


Posle svega što je doživela njena ćerka Ivana, Vera odlučuje da spakuje stvari i da krene za Beograd. Ali, po dolasku kod ćerke Ivane, ona shvata da se njih dve više ne poznaju.

Vera je neutešna. Rodila je, bila joj je sve na svetu, gajila je, a sada shvata da to više nije njeno dete. Boli je to što misli da ne može više ništa da učini kako bi svoju ćerku vratila na pravi put.


Putevi su im se razišli, a ni sama ne zna kako ni zašto... Nemoćna je i samo gleda ćerkinu propast. Boli je i razdire je ćerkina nesreća, ali ona ništa ne može da promeni, iako želi.

A  Emilija misli da joj se sreća konačno osmehnula. Ubeđena je da je stabilna na svom putu. Dojučerašnji Ivanin dečko i kompozitor, a njen dušmanin koji joj je zagorčao život, sada joj je sve. U Vladu Vidaka gleda kao u Boga. Ili ona bar samo misli tako…




Iako je serija prema mnogima kvalitetom podbacila, a Milica Pavlović u ulozi nije zablistala, činjenica je da je serija “Pevačica” temom napravila iskorak produkcije u paranormalne pojave.

Na istoku naše zemlje zaista se događa nešto ne baš lako razumljivo, neprirodno, onostrano... 








Ta magija je tema serije “Pevačica”. Kao što je i sam reditelj poručio: “Pevačica" će se i u nastavku baviti više obračunom crnih i belih magova nego što će u njenom fokusu biti estrada. Ona je bila samo povod za početak priče o nečem daleko kompleksnijem."





Slede spojleri!


 Kao što ćemo videti u nastavku serije Ivana će posle Emilijine posete crnom magu krenuti stazom sunovrata. Iracionalni strahovi od njenog života napraviće pakao. Majka više neće moći da je prepozna, a ni da je zaštiti. Pokušaće još jednom da je spase, ali kako će pokazati vreme, to će se završiti pezuspešno. Ivani je kraj zapisan u sudbini. I to od strane nekih viših sila, sa kojima se nikada nije pametno igrati.






O nju će još jednom pokušati da se okoristi beli mag. Navodni zaštitnik onih kojima je nabačena crna magija. Nažalost, on je šarlatan koji će prepoznati Ivanu i lažnim činima pokušati da od nje odagna crni oblak koji preti da je odvede u smrt. Hoće li njegova kvazi magija biti jača od sila Emilijinog Crnog maga. I da li je ovde samo reč o magiji, ili, možda i o lošoj karmi koja uvek vraća dvostruko onome koji je poželeo nešto loše nedužnome.


Uprkos svim nastojanjima i borbi Ivaninih bližnjih da je zaštite, oni neće uspeti. Ivana nestaje. I to u devetoj epizodi pod nazivom “Nema nje”. A hoće li ipak biti izbavljena iz zagrljaja smrti saznaćemo u novim epizodama serije “Pevačica”.- piše "Film i tv"


Serija PEVAČICA: Opis svih likova!



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Film i tv

Povezane vesti:


>