Zadruga

Parovi

Zbog čega je Matora pretila Sanji Stanković da će je polomiti!

Sanja Stanković po dolasku iz Pariza otkrila je za domaće medije da je tik pre ulaska u "Zadrugu 5“ Jovana Tomić Matora napravila karambol, pretila joj i ucenjivala je! Evo zbog čega je Matora pretila Sanji da će je polomiti!

 Zbog čega je Matora pretila Sanji Stanković da će je polomiti! Screenshoot/Instagram





Čitavoj situaciji posredovao je  prijatelj Sanje Stanković, koji je pokušavao da smiri strasti bivših partnerki koje umalo nisu prerasle u fizički obračun. Matora je uporno tražila Sanji listing na šta Sanja nije obraćala pažnju, što je Matoru dodatno iznerviralo, pa je u jednom trenutku zapenila i obrušila se po bivšoj pretnjama i ucenama.

"Naš poslednji kontakt je bio preko mog druga, moj telefon se vodi na njeno ime, tu je ispao karambol, ona me ucenjivala, pretila da će izvući listing, rekla da će da me polomi: "Sve sam u stanju da uradim, boli me ku*ac“. Rekla sam joj slobodno, ja ništa ne krijem, na kraju se sve završilo dobro, ušla je u rijaliti i rekle smo neka ostane tako kako je.








Sada je sve suvišno što bi rekla o njoj i njenom ponovnom ulasku u „Zadrugu", čujem da je priznala da pravi mnoge frke da privuče pažnju osobe do koje joj je stalo, nekad sam to bila ja, sad, iskreno, ne znam ko je i ne zanima me."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>