TV Show

Parovi

Maca Diskrecija otkrila da je bila u vezi sa folkerom Acom Lukasom!

U sinoćnoj emisiji Amidži Šou je još jedna nekadašnja učesnica rijalitija i starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija otkrila da je bila u vezi sa folkerom Acom Lukasom.

Maca Diskrecija otkrila da je bila u vezi sa folkerom Acom Lukasom! Screenshoot/Instagram
Maca Diskrecija je u emisiji uživo priznala da je bila intimna sa folk pevačem Acom Lukasom.

- Sa kim si bila sa domaće javne scene, a da javnost nije saznala? - glasilo je pitanje za Diskreciju.


- Aca Lukas - rekla je kao iz topa Maca, sa osmehom na licu


Svi su u studiju ostali šokirani, prvenstveno voditelj, a Nenad Aleksić Ša, jedan od gostiju, je rekao da Ognjen može i da prekine emisiju.

Nakon ovoga, Ognjen Amidžić je rekao da je dobio poruku od folkera koji mu je napisao da "ne razume otkad se to žene hvale sa kim su spavale".

Maca Diskrecija je samo kratko prokomentarisala:

- Ja sam samo odgovorila na pitanje u emsiji, kako ne bih pila ovu kiselinu.Podsetimo, Enesa Hodžić tvrdila je 2015. godine da je pevač njenoj ćerki Maci“ obećao da će je progurati u "Zvezde Granda", ali da od toga nije bilo ništa.


- Moja ćerka Senada Nurkić bila je s Acom Lukasom i on joj je platio za to. Dao joj je neki novčani iznos i obećao joj da će je progurati u "Zvezdama Granda", ali od toga ništa nije bilo. Nije ona bila s njim zbog para, nego da joj pomogne u karijeri. Na kraju se desilo to da ona nije htela pare, a on ju je iskoristio i ostavio - rekla je Enesa pre 6 godina.

Lukas je još tada negirao da je imao bilo šta sa Senadom.

- Dokle će, bre, ljudi više preko mojih leđa da dolaze do neke slave i popularnosti?! Nemojte me više zvati zbog te starlete i "Parova". Kako možete mene da mešate s njima? Nikad nisam čuo za tu osobu. Kakve, bre, "Zvezde Granda" - rekao je folker 2015. godine. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>