Region

Svet

Marijana Petrović: Marina Tucaković je znala da odlazi!

Marijana Petrović kroz jecaje priča za medije da je pola njene duše otišlo i da je bila najbolji čovek kog poznaje. Marina Tucaković je znala da odlazi!

Marijana Petrović: Marina Tucaković je znala da odlazi! Screenshoot/Instagram



Marinina kuma i najbolja prijateljica, Marijana Petrović je isptičala za medije:


Kume i drugarice smo preko 30 godina. To je bio veoma poseban odnos. Sve vreme bolesti sam bila uz nju, to je bila moja misija. Da ona ozdravi i bude dobro. Brinula je, ali je stalno imala vedrinu. Uvek kada kažeš za nekoga nešto, bilo dobro ili drugačije, ona kaže dobar je to čovek. Za nju su svi bili dobri, niko nije bio loš. Kao da me neko presekao testerom i da me pola sahranjuju, a da pola ostajem ovde, na ovom svetu - kroz suze priča Marijana Petrović i dodaje:


Strpala sam je u utorak u Hitnu pomoć i oprostili smo se, obe smo znali da je poslednji put. Nebeska ljubav i susret između nas dve. Išle smo pre mesec dana na Palić, molila me da je vozim, uživale smo na putu do tamo, pevale smo i smejale se. Terala sam je da piše, rekla sam joj: "Čola ima melodije, hajde da ti ja pomognem da puštam muziku i da ti pišeš". Uvek je bila duhovita. Imam sestru i Marina je tu pored. Bila mi je najbliža - sa jecajem u glasu ispričala Marijana Petrović, kuma Marine Tucaković.








Kako Pink prenosi, Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana. Ipak, datum sahrane se odlaže kako bi Aleksandar Radulović Futa, najveća ljubav čuvene Marine, prisustvovao njenom ispraćaju na večni počinak.

Naime, Futa je zaražen koronavirusom, i trenutno se nalazi u samoizolaciji u svom stanu na Vračaru. Kako Pink.rs dalje saznaje, sahrana će se najverovatnije održati za sedam dana i kada se Radulović oporavi od korone.

Podsetimo, Futa se kroz suze oglasio za medije nakon vesti o Marininoj smrti rečima: ''Istina je'', čime je potvrdio najtužnije moguće vesti - da njegove drage više nema.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>