Lepota

Ljubav

Potpuno savršene frizure za žene iznad 40 godina!

Nekako uobičajeno da žene iznad 40-te češće biraju kratku kosu. Zašto?  Potpuno savršene frizure za žene iznad 40 godina!

Potpuno savršene frizure za žene iznad 40 godina! Screenshoot/Instagram/francuski bob




Kratku kosu je lakše negovati, potrebno je manje vremena za stilizovanje i brigu o kosi, pa automatski izgleda zdravije. Osim toga, kratka kosa je simbol za emocionalnu slobodu. Zašto se onda i vi ne bi odlučili na drastičnu promenu? Pokušajte s nekim od ovih omiljenih kratkih frizura koje obožavaju i poznate dame preko 40.



1. Dugački bob

Želite da skratite kosu, ali ne usuđujete da je ošišate potpuno? Onda je duža varijanta tj. dugački bobom idealna frizura za vas. Okružuje lice svojom dužinom koja uglavnom dolazi do ramena ili do ključne kosti. Lako je negovati i možete je stilizovati na mnogo sjajnih načina.







2. Zalizana kratka kosa

Klasična piksi frizura glumice i stilske ikone Šarliz Teron savršena je za žene iznad četrdesete – naravno, i za svako drugu doba. Lako je stilizovati – jednostavno stavite malo gela na ruke i dovedete pixie u željeni oblik.



3. Francuski bob

Elegancija Francuskinja i kul kratka frizura – to je french cut. Klasični francuski bob je frizura kod koje je kosa ošišana do brade ili visine usana. Ova frizura deluje mladalački i jako je popularna ove godine.




4. Bob u A-liniji

Kod ove frizure je kosa kraća kod vrata nego kod lica, što joj daje asimetrični izgled. Praktično kod ove frizure: odgovara svakom tipu kose i može se stilizovati na razne načine. Zavisno od želje, asimetrija može biti vidljivija ili suzdržana.



5. Pixie s ponyjem

Ako vam je hrabri pixie previše jednostavan, možete ga osvežiti s ponyjem. To je sada u trendu. Može vam sakriti eventualne neželjene bore. Osim toga, ova romantična frizura naglašava kosti lica i daje svežinu vašem licu.
 

Riblje ulje izbrisaće bore sa lica! Prirodni botoks!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>