Region

Svet

Oglasio se Futa: Opet zaražen koronom! Novi detalji o Marini!

Kao bomba je odjeknula vest u domaćim medijima da je zdravstveno stanje Marine Tucaković naglo pogoršano. Sada sa oglasio Futa, opet je zaražen koronom, a tu su i novi detalji o Marini!

Oglasio se Futa: Opet zaražen koronom! Novi detalji o Marini! Screenshoot/Youtube





Kao bomba je odjeknula vest u domaćim medijima da je zdravstveno stanje Marine Tucaković naglo pogoršano, pri čemu se i sam Laća, njen sin, oglasio na Tviteru i zatražio hitnu medicinsku pomoć za svoju majku.

Ona je sa privatne klinike prebacena u KBC "Dragiša Mišović", a nakon informacije da joj je bolje, sada se za Alo! oglasio i njen suprug Aleksandra Radulović Futa otkrivši potpuno nove detalje o Marininom, a i svom zdravstvenom stanju.

 

Preminuo Dušan Duda Ivković!




- Marina je od juče priključena na respirator, danas nema promena, lekari kažu da je stabilno, dok je bila na kiseoniku imala je telefon, a sada informacije o njoj dobijamo samo preko lekara. Juče sam dobio rezultat da sam i ja po drugi put zaražen koronom, prvi put je bilo u aprilu, za sada imam lakse simptome. Pratićemo, pa ćemo videti - rekao je Futa ekskluzivno za Alo.

Posetimo, Marina Tucaković se već godinama bori sa opakim karcinomom dojke, o čemu je u više navrata govorila i u medijima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>