TV Show

Parovi

Tara Simov: Ja se borim sa anksioznošću i teško mi je! (VIDEO)

Tara Simov i Nenad Marinković Gastoz žestoko su se sukobili u emsiji "Amidži šou", a Tara se vidno iznervirala i pobesnela zbog Nenadovih reči. Ja se borim sa anksioznošću i teško mi je da pričam!

Tara Simov: Ja se borim sa anksioznošću i teško mi je! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Tara Simov je objašnjava tešku situaciju kroz koju prolazi, a Gastoz se nadovezao i pokušao da joj objasni da komentari nebitnih ljudi na internetu ne treba da je dotiču.

- Ne mogu da verujem da se sprda na čitavu ovu temu. Uopšte nije tema za za*ebavanje. Došao si u emisiju sa nama, nisi ni u naslovu za najavu. Meni je jako krivo što te ni jednom nisam prekinula. U ovakvoj situaciji moraš da imaš poštovanja - odbrusila mu je Tara.

- Ja sam duže na sceni i treba da imaš poštovanja. Tvoja situacija je delikatna od dana kada si se pojavila pred kamerama - odgovorio joj je Nenad.

- Verovatno sam mlađa i gluplja, pa ako možeš da mi objasniš zašto je glupo što sam se pojavila pred kamerama. Rekao si da tu počinje moja glupost? - upitala je Tara.

- Pa da. Pričao sam ti o ljudima koji su nebitni - dodao je Marinković.

- Ja se borim sa anksioznošću i teško mi je da ovo pričam. Nisu mi bitni ti ljudi, ali na neki način utiču na mene. I ako mogu da im objasnim na bilo koji način da malo manje utiču na mene, ja ću biti srećnija - kaže Tara.

- Nisi me razumela, ja pokušavam da ti objasnim zašto ne treba da te dotiču - objašnjavao je Gastoz.


Anđela Veštica je na kraju rasprave uspela da smiri situaciju i natera ih da se izgrle, što su Tara i Gastoz teška srca i učinili.
 
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>