Zadruga

Parovi

Ivana i Ša, bivši supružnici zbog novca će živeti pod istim krovom!

Ivana i Ša, bivši supružnici zbog novca će živeti pod istim krovom! Iako su oboje tvrdili da ih rijaliti ne zanima, reper i njegova bivša supruga su ipak rešili da zbog visokog honorara zaigraju još jedno rijaliti kolo.

Ivana i Ša, bivši supružnici zbog novca će živeti pod istim krovom! Screenshoot/Instagram





Reper Nenad Aleksić Ša spada u red onih učesnika rijalitija kojima se život pred kamerama okrenuo za 180 stepeni. U Zadrugu 3 je ušao kao velika muzička zvezda i iz nje izašao sa ozbiljnijom flert aferom sa starletom Draganom Mitar. To kao da mu je bilo malo pa je kao iskusan rijaliti igrač u Zadruzi 4 popustio sve kočnice i svoju zakonitu ženu Ivanu Aleksić mesecima varao sa starletom Tarom Simov, zbog koje je nakon izlaska znatno izgubio popularnost, novac, ali i kredibilitet nekada popularnog repera. Konstantni skandali, nežna pomirenja i histerični raskidi potresali su njihovu  vezu.

Saga koju su činili Nenad, Ivana, Tara i kršni Crnogorac Vladimir Tomović mesecima je punila strane novina, a reper i njegova bivša supruga su tvrdili da se više nikada neće sresti niti učestvovati u rijalitiju.


Kako Alo penosi, para ipak vrti tamo gde burgija neće, pa se bivši supružnici spremaju da se usele u „belu kuću“ i pred očima milionskog auditorijuma istresu i ono malo prljavog veša koji je ostao od njihovog braka i ljubavi.


- Nenada je učešće u rijalitiju mnogo koštalo, posebno situacija u poslednjoj Zadruzi koja ga je finansijski rasturila - počinje izvor blizak reperu.

- Razvod od Ivane koji se desio uživo koštao ga je 150.000 evra, dok je samoinicijativno zbog ljubavi prema Tari platio i njenu kaznu kada je demolirala imaginarijum u iznosu od 50.000 evra. Ivana je, sa druge strane, dobila novac, ali još ne može da se oporavi od sramote koju je u javnosti pretrpela. Otvorila je kozmetički salon i počela da se druži sa Tomovićem koji joj je bio velika podrška, ali želja za nekim vidom osvete kod nje još uvek postoji - ispričao je izvor.

Iako su i Ivana i Nenad tvrdili da ih zajedničko učešće u rijalitiju ne zanima, ovo je bila ponuda koja se nije mogla odbiti. Uskoro bi trebalo da zajedno uđu u Zadrugu 5, što će reperu biti treće učešće, a njegovoj bivšoj ženi prvo.

- Razlog zbog kog su pristali je na prvom mestu novac jer bi Ša ugovorom koji je potpisao trebalo da povrati izgubljeno i u svoj džep vrati sumu koje je tokom prošle sezone zbog svog ponašanja morao da se odrekne. Ivana je ugovor potpisala pod drugim uslovima i na nedeljnom nivou je tražila 5.000 evra - priča izvor i dodaje:

- Njihova priča je još uvek aktuelna i atraktivna i uprkos jako interesantnim ličnostima koje su već u kući, produkcijski tim smatra da će njih dvoje biti pun pogodak. Oni sami više ništa ne mogu da izgube.







Tomović kao mirođija

Vladimir Tomović koji se po izlasku iz Zadruge 4 intenzivno družio sa Ivanom Aleksić i ugostio je u svom domu i bazenima koje je otvorio sa rođenim bratom, ući će nakon rastavljenog para kako bi i pred kamerama bio mirođija u ovoj čorbi.


- Odnos Tomovića i Aleksićke je celo leto intrigirao fanove rijalitija, a oni svojim ponašanjem i izjavama nisu ni potvrdili ni demantovali da su u vezi. Ova poslednja Zadruga će verovatno razmotati klupko odnosa koji više od godinu dana nikome nije jasan - navodi izvor.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>