Zadruga

Parovi

Stefan Karić vešto krije istinu o sebi! Šminka za javnost! (VIDEO)

Bivši zadrugar progovorio o bivšem cimeru, Stefan Karić vešto krije istinu o sebi! Šminka za instagram i javnost! Lagao je naciju! Osman mu je odmah odgovorio!

Stefan Karić vešto krije istinu o sebi! Šminka za javnost! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Branislav Radonić Brendon u emisiji "Pitam za druga" otkrio je šokantne informacije o raspadu druženja Stefana Karića i Mirka Šijana, te se dotakao toga da je Karić za mnoge stvari lagao javnost!


Branislav Radonjić Brendon je u javnosti poznat kao neko ko poseduje britak jezik, pa ni ovog puta nije razočarao gledaoce kada je žestoko opleo po Stefanu Kariću.

- Ja se družim sa Karićevim bivšim drugarom, i saznao sam o njemu toliko nekih stvari koje on vešto krije i šminka na Instagramu i na TV-u. Mirko Šijan ga je isto iskulirao posle "Zadruge 3" jer je video koliko je neozbiljan – priča Radonjić, pa kreće da čita dokaze koje je dobio:


- Čamac nije njegov, za koji se hvalio, uzima stvari u jednoj radnji na Obilićevom vencu i da ga taj dečko čeka da plati šest meseci već godinu dana. Nikad nije imao svoj auto, najbolji drug Mirko Šijan ga je odje*ao, kao i mnogi iz njegovog društva – otkriva bivši zadrugar.






Radonjić je zatim otkrio i šta on misli o Stefanu i u kakvom su odnosu.

- Ja smatram da je on onako malo nadobudan, Rumenko, tako ga i zovu. Nismo više dobri, okomio se nešto na mene. Ljudi mu se zapravo smeju koliko je on nerečit, neinteligentan, izgleda kao da nije završio ni srednju školu. Pritom, prenapumpana je ta priča oko njega, eksponira materijalne stvari, a Roleks koji je nosio u "Zadruzi" nije njegov, pozajmio ga je od drugara. Jeftina priča, glumi ljubav i on je jedan od najodvratnijih likova u "Zadruzi", odvratan je, mali prepotentni, uobraženi dečkić – zaključuje Brendon u emisiji "Pitam za druga".





 


Rijaliti zvezda Branislav Radonić Brendon izuzetno je razljutio Osmana Karića zbog njegovih provokacija upućeni Stefanu Kariću u emisiji ,,Pitam za druga", te se oglasio na Instagram profilu i uputio mu žestoku poruku. 

Naime, poznato je da su Brendon i Karić bili jedno vreme izuzetno dobri, a on da im je odnos naglo postao gori i više se nisu družili kao ranije. Osman je na Instagram profilu objavio Brendonovu fotografiju, a potom mu uputio žestoke prozivke. 


- Purpurno biće kad jebio mali doktori odmas su znali da ovoj spodobi nešto fali u glavi. Plastični vibratoru, Stefan je imao i ima što ti nećeš imati za tri života, možda nije hteo da te cepa, jer g**a ti je razvaljena i nije lepa. A, što se tiče drugara, nemoj ja da progovorim, ništa više neće biti kao pre - poručio je Osman Karić. 





 

Marija Kulić preti ćerki Miljana da joj neće dati dete!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>