Zadruga

Parovi

Sandra Todić napustila rijaliti Zadruga 5 sa jedan posto glasova!

Sandra Todić i Marko Osmakčić bili su prošle nedelje nominovani za izbacivanje prvo u ovoj sezoni, a manju podršku publike sinoć je imala Sandra. Ona je napustila rijaliti "Zadruga 5" sa jedan posto glasova!

Sandra Todić napustila rijaliti Zadruga 5 sa jedan posto glasova! Screenshoot/Instagram





Sandra i Marko su najpre igrali igricu za dupliranje glasova, a rezultat je bio nerešen, te glasovi nikome nisu duplirani.


Voditelj Darko Tanasijević saopštio je da Marko ima 99% glasova publike, a Sandra samo jedan posto i da ona odmah mora da se pozdravi sa cimerima i napusti Belu kuću.

Sandru su u studiju dočekali mama i drug, a ona je zatim sela i započela razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.







- Ja mislim da sam bolja od većine ovih ljudi, ali eto nisam imala sreće. Nisam se snašla - rekla je Sandra i napisala pismo zadrugarima u kojem je imenovala novog vođu.











Ovako je Sandra predstavljena: 

Sandra Todić (21) iz Barajeva završila je Poljoprivrednu školu, ali i školu šminkanja. Za sebe kaže da se bavi svojim, a ne tuđim životom, a novac joj je glavni motiv za učešće u rijaltiju. Kaže da je pozitivna, uvek nasmejana, ali i konfliktna ličnost. Svoje stavove ne menja tako lako, a tvrdi i da je britka na jeziku. Zadrugarima je poručila da se čuvaju i ne otpočinju konflikte sa njom jer će, kako kaže, biti problema.

 

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija Zadruga!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>