Region

Svet

Dušan traži zajedničko starateljstvo, Tanja Savić: On je narkomančina!

Bivši muž pevačice, Dušan, traži zajedničko starateljstvo nad decom. Navodno dolazi u Beograd da pokrene postupak. Tanja Savić kaže, on je narkomančina!

Dušan traži zajedničko starateljstvo, Tanja Savić: On je narkomančina! Screenshoot/Instagram




Dušan Jovančević, muž pevačice Tanje Savić, navodno uskoro dolazi u Beograd gde će pred našim državnim organima pokrenuti proces za zajedničko starateljstvo nad njihova dva sina.

Deca su početkom leta po nalogu suda iz Australije vraćeni pevačici, međutim, prema pisanju Kurira, Dušan ne odustaje, već je pripremio materijal koji će izneti tokom spora i pokušati da pokaže da je on roditelj koji brine o deci na pravi način i da ne zaslužuje da bude odvojen od mališana.



- Dušan je očajan što je razdvojen od sinova. Trudi se da sa Tanjom bude u koliko je moguće dobrom odnosu zbog dece da bi mogao da ih čuje i vidi bar preko video poziva. Uskoro dolazi u Beograd da dokaže kako zaslužuje da i on ima podjedanko prava da bude staratelj sinovina - rekao je izvor.



- Tanji to nikako ne odgovara jer ona smatra da naslednici treba da budu sa njom. Biće tu još problema između njih - dodao je izvor za gorepomenuti medij.



- Ja sigurno neću od svoje dece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide - izjavio je Dušan.








Ovim povodom iz Telegrafa su kontaktirali Tanju Savić, kojoj su u poruci napisali da Dušan dolazi u Srbiju i pokreće postupak za zajedničko starateljstvo, pitali da li zna nešto o tome i kako to komentariše, na šta je ona odgovorila:

- Narkomančina jedna. Sad čujem od vas, može da se bori gde hoće.

Podsetimo, Tanja je pre nekoliko meseci dovela decu iz Australije, nakon što je godinu dana bila razdvojena od njih. Dečaci su sa ocem bili u Australiji, a Tanja je putem suda dobila decu nazad.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>