Region

Svet

Region

Završena sihronizacija animiranog filma Zvezadni psi: Tropska avantura!

Završena sihronizacija animiranog filma "Zvezadni psi: Tropska avantura"! Dobro poznati psi Belka i Strelka tu su da atmosferske prilike dovedu u normalu i od 23. septembra budu na svom novom tropskom zadatku.

Završena sihronizacija animiranog filma Zvezadni psi: Tropska avantura! Promo





Kada se u tropskim krajevima Atlantskog okeana pojavi misteriozni i opasni vrtložni fenomen, Belka i Strelka, prvi astronauti na povratku iz misije na Saturn, su poslati da istraže ovu čudnu pojavu.
 



Nakon uspeha prva dva dela  ruske animacije, „Zvezdani psi“ i „Zvezdani psi: Avantura na mesecu“, Belka i Strelka vraćaju se iskusniji, zanimljiviji i smehotresniji u najnovijem nastavku sage. U ulozi Belke je poznata mlada glumica Iva Ilinčić koja je publici poznata iz serije „Žigosani u reketu“, dok je Strelki glas pozajmila glumica Miljana Gavrilović, Zvezdana iz serije „Folk“.  Iskusni sinhronizator, glumac Uroš Jovčić ovog puta je oživeo zloću Velju Pacova.

Iva Ilinčić je o sinhornizaciji rekla da ju je vratila u period kada je bila dete: „ Meni je bilo jako zanimljivo s obzirom na to da mi je bio prvi put da sam tako nešto radila, zaista jedno autentično iskustvo i teško na početku. Brzo sam ja ušla u ceo taj format i navikla se, ali dok se nisam malo opustila i oslobodila nisam bila sigurna da li će to da ispadne kako treba. Momci iz studija u kom sam radila su bili divni i pravi vetar u leđa i na kraju je ispalo jako lepo. Sinhronizacija je najlepša moguća igra koju glumac može da iskusi da daje glas i priseća se svega onoga što je kao klinac gledao i sluša. Opustila sam se, počela da improvizujem i bilo mi je jako lepo. Osetila sam se kao da sam ponovo dete“.






O svom crtanom liku kuce Belke Ilinčićeva je rekla da ju je inspirisao da razbukta maštu i obogati svoje iskustvo što je za nju prava glumačka igra „Što se same Belke tiče meni je bilo jako zanimljivo da dajem baš njoj glas. Mislim da je podela fantastična, slušala sam i druge glumce i  njihove delove u crtanom filmu. Verujem da su „uboli“  svakog glumca ponaosob, najvažnije je dati karakter tim likovima i u glasu se truditi da istakneš određene karakteristike crtanog lika kog tumačiš. U tom smislu je meni bilo vrlo inspirativno jer se jako razlikuje ovaj vid izraza u odnosu na serije, filmove ili pozorište. Mislim da svaki glumac treba da ima ovo iskustvo jer mašta koja proradi dok se to snima je stvarno nešto na što smo, čini mi se, malo zabpravili. Jedna divna igra za mene“, istakla je Iva Ilinčić.

Rediteljka crtanog filma Ina Evlanikova je za prvi deo animacije dobila rusku nagradu iz oblasti kinematografije Zlatni orao za najbolju animaciju, dok je za sledeća dva nastavka bila nominovana u istoj kategoriji.

 
Animirana sinhronizacija „Zvezdani psi: Tropska avantura“ će od 23. septembra biti na velikom platnu domaćih bioskopa.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>