Region

Svet

Ledeno kraljevstvo na Dvoru

Iako najavljivan kao velelepni, spektakularan i skupocen, "Dvor" bi, bez ikakvog preterivanja, mogao da nosi naziv ledeno kraljevstvo. Prilično je neprijatno gledati dvorane kako se već dva dana obučeni u velike zimske jakne smrzavaju u zdanju koje je, inače, svojim enterijerom i ekterijerom trebalo da zaseni sve dosadašnje rialiti programe.

Ledeno kraljevstvo na DvoruDvorani uopšte ne skidaju jakne i žale se da  im je previše hladno. Veće muke su, pak, uhvatile kralja i kraljicu koji su prinuđeni da u kraljevstvu budu 24 sata, a tokom noći pribegavaju različitim načinima da se ugreju pa Dragana ispod kraljevske odore nosi trenerku, šal i rukavice.

Na kraju će ispasti da je mnogo bolje živeti u “Kući za građanstvo“ u kojoj bar imaju šporet. Dakle, džabe im svi zlatnici i krune kada ne mogu da se ugreju. A, kada smo već kod krune, ni nju nije nimalo lako nositi. Prvi vladari su se sinoć žalili na težinu kruna koje moraju da nose. Dragani je oteklo čelo, a Fiku je počeo da raste rog, kako on sam kaže.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>