Zadruga

Parovi

Stanija Dobrojević je na meti podsmeha!

Stanija Dobrojević je na meti podsmeha zbog fotografije sa društvenih mreža, na kojoj neodoljivo podseća na Donatelu Versaće!

Stanija Dobrojević je na meti podsmeha! Screenshoot/Youtube




Starleta Stanija Dobrojević se uselila u "Zadrugu 5", a njen izgled je od tada tema komentara na društvenim mrežama.

Stanija se pred ulazak u novu sezonu "Zadruge" ponovo "doterala" kod estetskog hirurga, a mnogi smatraju da je ovog puta preterala, te da se potpuno izobličila. Kako su pojedini mediji spekulisali, starleta je za doterivanje dala 13.000 evra.


Tako ju je jedna korisnica Tvitera najpre uporedila sa modnom kreatorkom Donatelom Versaće, koja je poznata po velikom broju estetskih operacija koje je uradila.

- Tetka Stanija Donatela Versaće - napisala je ona, znajući da je Donatela Versaće poznata po tome što je svoju lepotu uništila upravo estetskim korekcijama.

Ali komentar koji je ubedljivo najsmešniji, a ima i istine u njemu, je onaj u kome je devojka iznela da je bila ubeđena da je videla jednu poznatu srpsku pevačicu:







- Ja mislila Zlata Petrović - napisala je ona, aludirajući na to da starleta izgleda starije nego što jeste.

Podsetimo, Stanija je, kako se pisalo, na sebi radila usne, grudi, nos, kapke, zube i zadnjicu, a za sve to, kao i za nadogradnju kose, izdvojila je gotovo 13.000 evra.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>