Region

Svet

Pevačica Tanja Savić ima novu ljubav?!

Tanja Savić je zaintrigirala svoje pratioce jednom objavom na Instagramu. Naime, pevačica je objavila set fotografija iz Dizeldorfa i dodala  hešteg sa nazivom ,,Ljubav". 

Pevačica Tanja Savić ima novu ljubav?! Screenshoot/Instagram




Tanja Savić proživela je veliki stres zbog bivšeg supruga Dušana Jovančevića, a kada se situacija stišala, svima je zapala za oko njena promena.



Pevačica Tanja Savić je prethodnih meseci prolazila kroz živi pakao zbog borbe sa njenim bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem, koji joj je oteo decu. Nakon što je prošla agoniju, ona se psovetila majčinstvu, ali i karijeri. 


Pevačica nesvakidašnjeg talenta za muziku odlučila je da ode pre ulaska u studio na odmor, kako bi se oporavila od stresa i svih neprijatnih situacija koje su je snašle prethodnih meseci. Ona se na Instagram profilu pohvalila interesantnim i spontanim fotografijama iz Dizeldorfa, a svima je zapalo za oko njena promena. 


Širok osmeh, lagana odeća i dobro raspoloženje krasii su pevačicu na setu fotografija koje je objavila na društvenim mrežama. Ona je potom opisom fotografija raspalila maštu pratioca, te su mnogi pomislili da Savićeva svoju novu ljubav krije baš u ovom čarobnom gradu, gde se odmorila. 



- Ja kad vidim dragu osobu - napisala je Tanja Savić u opisu fotografija, a mnogi su pomislili da je u pitanju novi dečko, s obzirom na to da je potom dodala hešteg sa nazivom ,,Ljubav". 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>