Region

Svet

Region

Kolo sreće 2. epizoda: Ko se sprema da Mari ukrade novac?!

Kolo sreće 2. epizoda je na programu TV Prva u utorak, 7. septembra, od 21.00! Ko se sprema da Mari ukrade novac koji je osvojila na lutriji?!

Kolo sreće 2. epizoda: Ko se sprema da Mari ukrade novac?! Foto Printscreen




Nakon svih nedaća koje je iskusila, Mara ima priliku da doživi i onu drugu, lepšu stranu života. Ona i njen sin uplatili su tiket i osvojili sedmicu. Šest i po miliona dobili su na lutriji.


Ludi od sreće koja ih je zadesila prenose rodbini i prijateljima lepe vesti. A takve vesti se brzo šire. Mara je sigurna da više nema prepreka da pronađe sina kog su joj oduzeli kao devojci. Novac je spreman i ona mu obećava da će ga pronaći.


Pošto je oterala Maru, sestričina Mihajla Konstatinovića vodi računa o ujaku. Smestila ga je u krevet i daje mu direktivu šta dalje da radi. Ali, on zna u kakve je ruke upao i zato moli se da mu Mara oprosti.


Prevaranti Mihajlo i Klara stupajuna scenu. Za njima policija traga već 13 godina i ne može da im uđe u trag. Kako su ponovo ostali bez para, oni dolaze na ideju. Sedmica je osvojena u blizini Beograda. Takvu priliku ne smeju propustiti.​ Mara je u opasnosti!


Sinopsis: “Kolo sreće” (2. epizoda) je priča o skomnoj ženi i samohranoj majci dvoje odrasle dece. Rastrzana između želje da obezbedi novac za opstanak i brige o ukućanima, Mara Raketić doživeće obrt kakav se dešava retkima – dobija na lutriji i postaje jedna od najbogatijih osoba u zemlji. Sa Marinim bogatstvom, međutim, krenuće da se raspliću velike tajne intrige koje ljudi oko nje imaju. Ali, i najveća tajna je ona koju Mara nosi od rane mladosti.


Glavne uloge tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>