Style

Ljubav

Mlad Mesec stiže noćas, 7. septembra! Evo šta kaže horoskop!

Mlad Mesec stiže noćas, 7. septembra! Evo šta kaže horoskop! Najavljuje silne muke za tri znaka zodijaka.

Mlad Mesec stiže noćas, 7. septembra! Evo šta kaže horoskop! Svet Plus




Lunacija tokom vladavine Device nateraće sve nas da budemo malo sistematičniji, da razrešimo neke stare probleme, a najgore će proći oni koji se ovom uticaju budu najviše opirali.




Ovan

Niko ne kaže da niste uvek usmereni na svoje ciljeve, ali mnogo detalja propuštate čak i da uzmete u obzir. Upravo na to će vas sada vraćati sistematična Devica, pa nema više srljanja u budućnost bez jasne discipline. Muku ćete mučiti kad god vas neke sitnice odvraćaju od vizije ka kojoj idete, jer ne volite kad je napadnuta vaša astrološka kuća navika i rutine. Nemojte se opirati, već pravite i kratkoročne planove u kojima ćete lakše moći da "precrtate" odrađeno. To će vas umiriti.







Vodolija

Najgore će biti ugroženi polje seksa i moći, kao i polje novca. Kakva god promena da dolazi, shvatite da ne može biti površna. I biće, na kraju krajeva, povoljna za vas. Jedino što morate da prihvatite jeste da kroz to ne možete da prođete sami, jer će vas previše opteretiti ovi problemi. Utrošićete toliko vremena i energije da će vam biti žao što niste potražili pomoć na vreme. Pazite da se to ne dogodi. 




Ribe

Pripazite na polje partnerstva! Svetlo mladog Meseca je naizgled slabašno, ali ono odlično osvetljava sve vaše nerealne zahteve i želje. Treba tu dosta toga srediti, a neće biti lako jer će emocije biti uzavrele. Može čak doći i dotle da se pojavi suparnik ili suparnica, a na vama je da tačno postavite granice i definišete šta je za vas prihvatljivo a šta ne.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lepa i srecna

Povezane vesti:


>