Zadruga

Parovi

Maloletna Milica Veselinović ušla u rijaliti Zadruga 5 i završila u krevetu...

Maloletna Milica Veselinović ušla u rijaliti "Zadruga 5" da dokaže da nisu sve kao Mina Vrbaški i završila u krevetu sa Mensurom Ajdarpašićem!

Maloletna Milica Veselinović ušla u rijaliti Zadruga 5 i završila u krevetu... Screenshoot/Youtube
Milica Veselinović ma 17 godina i san joj je da postane poznata!


Mensur Ajdarpašić je vreme provodio sa Milicom Veselinović. Njih dvoje su najpre razgovarali na njegovom krevetu a onda je on njoj dao preglog da legne pored njega što je ona i uradila.

Naime, čim je Milica legla kraj njega, njih dvoje su krenuli da se maze i pričaju, pa je zanosni crnogorac rešio da ih pokrije i tada se našalio na Milicin račun jer se ona plašila komentara zadrugara.

- Ja moram da nas pokrijem, hladno je, a i moram da promenim ulje, da vidim kakav je motor - rekao je Mesur dok je mazio Milicu po kosi i porkivao ih.

- Ma nemoj, mora to drugačijem pomisliće svašta - rekla je Milica.

Nakon toga njih dvoje su se prepustili jedno drugom i krenuli da se maze, a Mensur je u nekoliko navrata Milici Veselinović šapnuo nešto na uvo, a onda ju je čak i poljubio u obraz i kraj usana, a onda i u čelo.


Podsetimo, Milica Veselinović, nova učesnica "Zadruge", ima 17 godina i san joj je da postane poznata. Želi da pokaže da nisu sve devojke sa 17 godina kao Mina Vrbaški. Kozmetički je tehničar i voli izazove. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>