Zadruga

Parovi

Kristijan Golubović: Volim Kristinu, a možda je prevarim sa Ivanom!

Kristijan Golubović je ispričao kako se sada Ivana ponaša prema njemu, pa iz nekog razloga izjavio, volim Kristinu, a možda je prevarim sa Ivanom...

Kristijan Golubović: Volim Kristinu, a možda je prevarim sa Ivanom! Screenshoot/Instagram





Kristijan Golubović prevario je suprugu Ivanu sa Kristinom Spalević u rijalitiju  "Zadruga 4", a bivši zadrugar oglasio se za domaći portal i otkrio da mu je bivša žena Ivana, zbog veze sa pevačicom, zabranila određene stvari.


"Sa ženom se odnosi još nisu sredili, baš sam je zvao. Želeo sam da odvedem ćerku u školu, kreće u prvi razred, ali ona mi ne da. Ne moram da ulazim u školu, samo da budem prisutan, to je veliki dan za nju, ali Ivana mi je odbrusila: Nema ti šta nju da vodiš, ti si nas ponizio, nemaš pravo" - rekao je Golubović.


"Ja sam s Ivanom živeo u zajednici, napravio sam šta sam napravio, stidim se i kajem, ali volim svoju devojku, možda buduću ženu, možda buduću bivšu. Možda nju prevarim s Ivanom, takve sam prirode." - dodao je Kristijan.








Golubović je otkrio kako je Ivana reagovala kad je upoznala Kristinu Spalević.



"Poljubila ju je i kaže: 'Nemoj da se kriješ, nisi ti meni kriva', a onda meni: 'Šta ona tvoja kurveština radi'. Mislim da bi se Ivana pomirila sa mnom kada bih otkačio Kristinu."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>