Svet

Region

Ako ste voleli The Haunting, uskoro stiže Midnight Mass! (VIDEO)

Ako ste voleli "The Haunting of Hill House" i "The Haunting of Bly Manor", onda jedna lepa vest za vas, uskoro stiže "Midnight Mass". Nije u pitanju treća sezona već novi originalni naslov!

Ako ste voleli The Haunting, uskoro stiže Midnight Mass! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Fanovi Majka Flanengena i serijala “The Haunting of Hill House” ovog septembra neće dobiti treću sezonu popularne antologijske serije “The Haunting” već novi originalni naslov “Midnight Mass”.


“Midnight Mass” se na kratko pojavljuje u dva Flanengenova fima. U ostvarenju “Hush” glavna protagonistkinja Medison Jang je autorka horor besteselera “Midnight Mass”, ali se isti roman pojavljuje u “Gerald’s Game” na polici iznad vezane junakinje. Sada je fiktivni roman iz fiktivnog univerzuma postao delo za sebe.






“Midnight Mass” prati sudbinu stanovnika izolovanog ostrva Kroket koji se suočavaju sa natprirodnim i religijskim pojavama sa povratkom mladića koji je obrukao zajednicu i dolaskom harizmatičnog sveštenika.


Osim minimalnih detalja o priči i jednog minuta trejlera Majk Flanengen nije želeo više ništa da otkrije, osim da je ovo rad na koji je najponosniji.






“Midnight Mass” debitovaće na Netflix-u 24. septembra i videćemo poznata lica iz serijala “The Haunting”.



 

 

The Haunting of Bly Manor: Horor koji te na kraju rasplače!


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Deda Milorad

Povezane vesti:


>