Svet

Region

Indijski glumac Sidart Šukla preminuo u 40-oj godini!

Kako prenose indijski portali Sidart Šukla u bolnicu u Mumbaju dovezen je bez znakova života. U zvaničnom saopštenju bolnice Kuper u koju je poznata TV zvezda primljena ističe se da je Sidart Šukla preminuo usled masivnog srčanog udara u 40-oj godini, a smrt je samo konstatovana bez pokušaja oživljavanja.

Indijski glumac Sidart Šukla preminuo u 40-oj godini! Screenshoot/Instagram





Indija, a i veći deo Balkana je u šoku! Tačno 5 godina nakon smrti od verovatno najveće zvezde indijskih TV serije Pratiše Banerdži koja je na malim ekranima dočarala lik čuvene Male neveste, juče je Indiju potresao novi šok! Usled srčanog udara preminuo je Sidart Šukla, njen partner iz poznate sapunice domaćim gledaocima poznatiji kao dobri Šiv.


Kako prenose indijski portali Sidart (40) u bolnicu u Mumbaju dovezen je bez znakova života. U zvaničnom saopštenju bolnice Kuper u koju je poznata TV zvezda primljena ističe se da je Sidart Šukla preminuo usled masivnog srčanog udara, a smrt je samo konstatovana bez pokušaja oživljavanja.


Ono što je zanimljivo jeste da je Sidart Šukla poslednju objavu na instagramu posvetio upravo medicinskim radnicima ove bolnice, budući da je za 26. novembar zakazana premijera njegove nove serije koju je snimao za indijski Amazon, a koja govori upravo o herojstvu lekara ove bolnice nakon terorističkog napada u Mumbaju 2008. godine.








Posle Male neveste, Sidart nije imao većih zapaženijih uloga. Uglavnom se pojavljivao u poznatim indijskim rijaliti emisijama, među kojima je i njihova verzija Velikog brata. Nakon vesti o njegovoj smrti mnogi poznati indijski glumci na društvenim mrežama izrazili su žaljenje porodici, ali i nevericu budući da je Sidart bio mlad i sportski aktivan.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/filmitv

Povezane vesti:


>