Ostalo

Sme�no

Nagrada za predstavu - Kakva ti je žena takav ti je život!

Nagrada za predstavu "Kakva ti je žena takav ti je život" na festivalu Balkanske nezavisne pozorišne scene! Ko još uvek nije odgledao ovu predstavu ima prilike 17.septembra od 21h kad će je Maca izvesti na kultnoj sceni Tašmajadana.

Nagrada za predstavu - Kakva ti je žena takav ti je život! Promo




Sinoć je u Skoplju zatvoren Festival balkanske nezavisne pozorišne scene – PROVOKACIJA. Na festivalu su učestvovala nezavisna pozorišta iz Hrvatske, Bosne, Srbije, Bugarske i Makedonije. Selektor festivala bio je Robert Ristov koji je i upravnik pozorišta Provokacija. Žiri u sastavu Zvezda Angelovska, Blagoj Čorevski - Čore i Mirjana P. Ristov su dodelili specijalnu nagradu za „ izuzetne glumačke performanse, majstorsku igru i scensko prisustvo“ Draganu Marinkoviću Maci za predstavu  „Kakva ti je žena, takav ti je život“ . Maca nije bio u mogućnosti da primi nagradu pa se prisutnima obratio putem video poziva :

„ Dvojako osećanje me prožima ovog trenutka, neopisiva radost, zato što ste prepoznali kvalitet ove predstave i moje glumačke bravijadure, kao i žal što nisam ovog trenutka sa vama da podelim tu radost. Hvala žiriju, cenjenoj publici, organizatorima, bilo mi je veliko zadovoljstvo biti deo festivala. Hvala, svako dobro i Bože zdravlja i do sledećeg viđanja vas pozdravljam! „ rekao je Dragan Marinković Maca



Ko još uvek nije odgledao ovu predstavu ima prilike 17.septembra od 21h kad će je Maca izvesti na kultnoj sceni Tašmajadana.








Brojna regionalna publika je uživala u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čoveku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su ushićeno iščekivali svaki njegovi sledeći monolog. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Ulaznice se mogu nabaviti u sistemu TICKETS.





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>