Region

Svet

Osnovana Plan B fondacija: Okuplja poznate muzičare i pomaže kolegama!

Osnovana "Plan B" fondacija koja okuplja poznate muzičare i pomaže kolegama! Decenijama unazad na našim prostorima se nije u ovako velikom broju okupilo toliko značajnih muzičara, a ka jednom zajedničkom, humanom cilju.

Osnovana Plan B fondacija: Okuplja poznate muzičare i pomaže kolegama! Promo




Delili smo trenutke radosti, slavlja i intimnih momenata uz mnoge, svima nama poznate pesme koje su stvarali, odsvirali i otpevali muzičari koji su obožavani generacijama, ali često zaboravimo da su to ljudi koji sa nama dele slične sudbine i probleme.

 

Rock gitarista i kompozitor sa naših prostora nastanjen u Kanadi, Zoran Konević uz pomoć grupe  prijatelja, afirmisanih muzičara pokrenuo je Plan B Fondaciju čiji je cilj pomoć muzičarima iz Srbije i regiona bivše Jugoslavije koji su se sticajem okolnosti našli u teškim životnim situacijama. 

 

“Veliki i ozbiljni humanitarni projekti zahtevaju viziju, finansijska sredstva, disciplinu, odricanje, strpljenje, fokus i timski rad. Moja vizija da formiram Plan B Fondaciju i okupim prijatelje oko sebe, sa namerom da dugoročno pomažemo profesionalnim muzičarima se nikada ne bi ostvarila bez ljubavi i zajedničkog rada“ kaže osnivač Plan B Fondacije, Zoran Konević.

 

"Ujedinili smo se oko ideje da pomognemo muzičarima koji su svojim pesmama dotakli naše živote, a sada se nalaze u teškim životnim situacijama. Ovom Fondacijom želimo da se odužimo svima koji su naše trenutke svojom muzikom učinili još lepšim i srećnijim. Od samog početka su nam se pridružili mnogi, a iskreno se nadamo da će ih biti još mnogo više. Ovo je jedan divan početak. Pridruži se, zajedno možemo mnogo više", poručuju u video poruci Jelić, Topić, Đukić, Cukić, Islamović, Šepa, Sar i Todevska. 



U želji za jedno – ZAJEDNO!



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>