Region

Svet

Darko Lazić se više ne javlja Andreani Čekić zbog Barbare!

Darko Lazić se više ne javlja Andreani Čekić zbog Barbare, tvrde mediji. Godinama su bili dobri prijatelji, a pevačica mu je čak bila i venčana kuma kada je oženio Anu Sević.

Darko Lazić se više ne javlja Andreani Čekić zbog Barbare! Screenshoot/Instagram
Andreana Čekić je navodno kumu zamerila jer se iza njenih leđa druži sa njenim bivšim verenikom Markom Miloševićem, što je nju mnogo povredilo.


- Andrena je bila uz Darka i kada je bilo lepo i kada ga su se svi odrekli, kao brat i sestra su. Zato je mnogo i zabolelo to što je saznala da joj je Darko zario nož u leđa. Nije ni sanjala da je Darko u kontaktu sa njenim bivšim verenikom, i da se na sve to još i viđaju i druže. Kada su raskinuli Darko Lazić je stao uz Andreaninu stranu i podržao je, nije imao lepe reči za njega, pa se još više šokirala kada je dobila fotografiju sa jedne kućne žurke gde su nasmejani pozirali i grlili se. Darko je na tom okupljanju bio sa Barbarom, a Andreana je iste sekunde kada je dobila tu sliku poslalala poruku kumu. Pitala je da joj objasni što ju je izdao, ali joj on nije odgovorio na poruku - priča izvor i dodaje:


- Andreana se rasplakala zbog cele situacije, a naročito jer Lazić nije ni pokušao da joj objasni to. Ona mu neće preći lako preko ovoga, a za sve krivi i njegovu devojku Barbaru, od kada je sa njom Čekićevoj se ne javlja uopšte - završava izvor.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>