Region

Svet

Region

Kalkanski krugovi druga sezona: Vila ili demon!?

Serija "Kalkanski krugovi" druga sezona, je jedan od najtraženijih pojmova na internetu. Mnoga pitanja su ostala bez odgovora, a posebno ono najintrigantnije – ko je Baba Guba, vila ili demon?!

Kalkanski krugovi druga sezona: Vila ili demon!? Screenshoot/Instagram/Film i tv




Prvi ciklus serije postigao je veliki uspeh, pa se i pre njenog kraja dalo naslutiti da će biti nastavka. To je nam je nagovestila i poslednja scena, u kojoj se Dejan (Vojin Ćetković) susreće sa Baba Gubom (Nina Janković). Međutim, do danas nije bilo zvanične potvrde hoćemo li gledati drugi ciklus.

Glumica Nina Janković, koja u seriji “Kalkanski krugovi” tumači i lik Svetlane, izjavila je kako je nastavak izvestan. Mnoga pitanja su ostala bez odgovora, a posebno ono najintrigantnije – ko je Baba Guba: vila ili demon.


– Ona je misteriozno biće, ili kako Saša u seriji kaže rođaka baba Roge. Imala sam samo jednu scenu gde vidimo lik baba Gube i to na kraju serije. Maska koju su mi radili bila je fenomenalna, kao i kostim, tako da su mi mnogo pomogli da dočaram taj lik na pravi način. Za mene je ona poput neke vile, a ko je i šta je, videćemo u drugoj sezoni – izjavila je Nina Janković.







Serija “Kalkanski krugovi” nastala je produkciji “Firefly”.

Autor je Đorđe Milosavljević, koji je potpisao i scenario, dok je za režiju bio zadužen Milan Karadžić.


Uz Vojina i Ninu, glavne uloge tumače: Žarko Laušević, Ivana Zečević, Nataša Ninković, Milutin Mima Karadžić, Branka Pujić, Marko Gvero,  Filip Hajduković, Nela Mihajlović, Vesna Čipčić, Nina Nešković, Bojana Stojković, Igor Đorđević, Olivera Bacić, Lazar Nikolić…


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: filmitv

Povezane vesti:


>