Svet

Region

Popularni turski glumac Džan Jaman uživa u Beogradu!

Popularni turski glumac Džan Jaman (31) uživa u Beogradu i to na "srpski način". Opuštanje u kafani uz vino, tompus i harmoniku, ali tek nakon što je završio poslovne obaveze i obišao radnju jednog brenda sa kojim sarađuje i čije je zaštitno lice.

Popularni turski glumac Džan Jaman uživa u Beogradu! Screenshoot/Instagram




Džan je objavio fotografiju na kojoj je sa prijateljem iz Beograda, sa kojim je uživao u jednom beogradskom restoranu.


Popularni turski glumac Džan Jaman (31), na iznenađenje mnogih, došao je u Srbiju i trenutno boravi u Beogradu.

Nakon što je završio poslovne obaveze i obišao radnju jednog brenda sa kojim sarađuje i čije je zaštitno lice, Džan Jaman se opustio na "srpski način".







Naime, Džan je objavio fotografiju na kojoj je sa prijateljem iz Beograda, sa kojim je uživao u jednom beogradskom restoranu.

Na fotografiji se vidi da Džan uživa u tompusu i vinu, dok mu gitarista i harmonikaš sviraju "na uvce".


Ova fotografija oduševila je Džanove fanove iz Srbije, koji su pisali bezbroj komentara.

"Tako se provodi na srpski način", "Kakav si ti car, zato te svi vole", "Sad ćeš da se navučeš na srpski provod", "Pazi da te neka devojka ne upeca", samo su neki od komentara fanova.








Džan, kojeg naša publika gleda u turskoj hit seriji "Sanjalica", boravi u srpskoj prestonici zbog jedne poslovne saradnje.

Ovaj glumac, koji je u vezi sa italijanskom sportskom voditeljkom Diletom Leotom, je miljenik mnogih žena u Srbiji što zbog izgleda, to zbog glume.

Zgodni Jaman može da se pohvali i završenom Italijanskom gimnazijom, i to kao najbolji u klasi, zbog čega tečno govori italijanski jezik.

On se kao student razmene preselio u Sjedinjene Američke Države, ali se nedugo zatim vratio u rodnu Tursku i krenuo na Pravni fakultet, na kojem je diplomirao 2012. godine.







Iako je završio Prava, život ga je odveo u pravcu glume što se pokazalo kao pun pogodak. Slavu je, bukvalno, stekao preko noći. Dobio je nagradu "Zlatni leptir" za najboljeg glumca u pomenutoj seriji iz 2018. godine.

Zahvaljujući svom fantastičnom izgledu i ulozi u seriji "Sanjalica" koja ga je vinula u zvezde, skinuo je Buraka Ozdživita (Bali Beg) sa trona i već duže vreme je najplaćeniji i najpopularniji glumac u Turskoj.

Njegov profil na Instagramu prati 8,6 miliona ljudi, a slike su mu veoma komentarisane.








Našoj javnosti je posebno interesantna informacija da Džan vuče korene sa Kosova.

- Često misle da sam iz Albanije, ali istina je da je moj deda rođen u Prištini gde je i živeo, oba roditelja su iz Istambula, odakle sam i ja - rekao je Jaman u jednom intervjuu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>