Region

Svet

Darko Lazić staje na ludi kamen?! Koga, bre, boli za Marinu više?

Darko Lazić staje na ludi kamen?! Koga, bre, boli ona stvar za Marinu više, rekla je pevačeva nova ljubav nedavno! Normalno da ću ja sutra kao Darkova žena biti mama njegovom sinu, ne znam što joj to smeta...

Darko Lazić staje na ludi kamen?! Koga, bre, boli za Marinu više? Screenshoot/Instagram
Iako je pre svega nekoliko meseci okončao vezu sa bivšom verenicom Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, pevač Darko Lazić ne krije da je ponovo zaljubljen do ušiju, te svaki slobodan trenutak provodi sa koleginicom.
U početku su svoje emocije Darko i Barbara krili od javnosti, međutim, da su vezu podigli na viši nivo svedoče sve učestaliji zajednički snimci i slike na društvenim mrežama. Sada je ovekovečen i prvi poljubac, iako njih dvoje uveliko žive zajedno. Lazić svuda vodi novu izabranicu, koja je takođe pevačica, te se tako može videti da zajedno idu u provod, ona ga prati na nastupima, slobodno vreme koriste za druženje sa prijateljima, a neretko dele i slike iz doma u kome borave.Darko Lazić uživa kao nikad, skroz se opustio sa Barbarom i jako mu godi vreme koje provode zajedno. Iako nije planirao da tako brzo otpočnu ozbiljniju vezu, sve se nekako spontano dogodilo, brzo su "kliknuli", te su sada nerazdvojni. Kod Barbare mu se najviše dopada što ima sličan karakter kao on, stalno se nešto šale, voli da se provodi i ne brani mu ništa. Zato se brzo zaljubio i nije nemoguće da uskoro stanu na "ludi kamen" - navodi izvor koji je blizak sa Lazićem i dodaje:


S obzirom na to da su ovog leta oboje imali posla, te su češće bili razdvojeni, odlučili su da slobodno vreme provode uvek zajedno, te obično Darko boravi kod Barbare u stanu. Zajednički život im za sada ide od ruke, te se sve češće šale na račun toga kako će svoju ljubav ozakoniti i pravno. Darku posebno prija što Barbara razume pevački posao, te mu ne dosađuje i ne ljubomoriše kada su razdvojeni.


Da uveliko razmišljaju o braku potvrdila je i sama pevačica nakon sukoba sa Darkovom bivšom verenicom, Marinom Gagić. Naime sukob je nastao kada je Barabara potvrdila da ju je Marina zvala i tom prilikom vređala i pretila joj da će je prebiti. Ono što je Gagićevu isprovociralo jeste Barbarina izjava da je Marinin i Darkov sin Aleksej već zove mama.

Koga, bre, boli ona stvar za Marinu više? Što se ona nama meša u vezu kad je ne pominjemo uopšte i nebitna nam je totalno? Darko i ja uživamo, ona je devojka ljubomorna na nas. Na njene pretnje ne obraćam pažnju, smešna mi je. Normalno da ću ja sutra kao Darkova žena biti mama njegovom sinu, ne znam što joj to smeta - rekla je tada Barbara za domaće medije, te dodala da je Lazić ljubav njenog života i da su kao stvoreni jedno za drugo.Danas smo Darko i ja razdvojeni zbog posla i već mi mnogo nedostaje. Darko je ljubav mog života, mi smo kao jedno.Podsetimo, kada su se u javnosti pojavili navodi da je Lazić ponovo zaljubjen, on je samo kratko u julu ove godine prokomentarisao da je sa Barbarom "u najboljim odnosima". Međutim, tada je na pitanje da li razmišlja o pomirenju sa Marinom istakao sledeće:

Sa Marinom sam u normalnim odnosima, okej je. Jednostavno imamo dete i brinemo o njemu, on je najbitniji, sve ostalo je nebitno. Što se tiče pomirenja to je naša stvar, to samo mi možemo da znamo, ne bih da iznosim detalje - poručio je pevač.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>