Region

Svet

Aleksandra Prijović po prvi put progovorila najvećoj ljubavi!

Aleksandra Prijović  jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, po prvi put progovorila o svojoj najvećoj ljubavi! Kada bi okačila mikrofon o klin, obukla bi forenzičko odelo i vršila uviđaje...

Aleksandra Prijović po prvi put progovorila najvećoj ljubavi! Screenshoot/Instagram
Oduvek su me zanimale te čudne stvari. Filip i ja gledamo isključivo takve programe na televiziji i oboje uživamo u kriminalistici.

Naime, kako kaže Aleksandra Prijović, kada bi okačila mikrofon o klin, obukla bi forenzičko odelo i vršila uviđaje.


- Oduvek me je zanimala forenzika, i uopšte, tako te neke čudne stvari. Volim da gledam takav sadržaj na televiziji pa uglavnom takve programe i pratim. I Filip uživa u tome, pa često uveče kada uspavamo dete to gledamo satima. Mada, desi se i da se uplašim pa posle sanjam to što sam gledala.

 

Kako uspevaš da uklopiš porodične i poslovne obaveze i da li odbijaš nastupe?

- Ovog leta sam rekla da ću raditi sve i još nijedan nastup nisam odbila jer dugo nismo nastupali, ali dobro balansiram između porodičnih i poslovnih obaveza. 

 
Puno si radila ovog leta, da li te je publika bila željna?

- Moram priznati da jeste, gde god da sam nastupala bilo je prepuno, videlo se koliko su ljudi željni dobrog provoda.

Nedavno je izašla tvoja duetska pesma sa Leksington bendom. Kako je došlo do te saradnje?

- Pesma „Dođi sebi“ mi se na prvo slušanje svidela, čekali smo samo pravi trenutak da je izbacimo. Vuksan je radio tekst koji me je oborio s nogu i odmah sam je prihvatila.

 

Demo verziju ste prvi put pevali na njihovom koncertu?

- To se desilo spontano. Ja Leksington bend stvarno jako volim i slobodno mogu reći da sam njihov fan. Na taj koncert sam došla opušteno, u farmerkama i patikama, stajala sam sa društvom, pila pivo i nisam planirala da izađem na binu, međutim, kada me je Boki prozvao, morala sam da se popnem. Tada je publika sjajno odreagovala i to je bio prvi put da smo otpevali duet zajedno.

 

Da li se konsultuješ sa ukućanima oko odabira pesama?

- Najviše sa Filipom, sa njim preslušavam pesme. On i ja lepo sednemo i konsultujemo se šta je to što bi mogao da bude hit!

 

Često si na putu, da li ti se nekada desilo da zaboraviš da spakuješ neke osnovne stvari?

- Nisam osoba koja zaboravlja, ali desi se, naravno. Nedavno sam na put krenula bez četkica za šminku i verujte mi da ništa gore nije moglo da mi se desi. Snašla sam se tako što sam kupila nove.  Kada si van Srbije, ko te šminka?

- Isključivo se šminkam sama. Ja sam išla na kurs šminkanja i savladala sam osnovne tehnike, tako da najviše verujem sebi, a i talentovana sam za to.

Šta se dešava sa novim pesmama?

- Uveliko radim na novom albumu i jedva čekam da ga završim. Ima tu dosta posla, čeka me i snimanje spotova za svaku numeru.

Da li se isplati snimiti ceo album?

- Ja sam do sada snimila samo jedan album, 2017. godine. „Testament“ se meni isplatio u svakom smislu i sećam se kada sam ga izdala, svaki dan sam nastupala. I ono što je bitno, i dan-danas se pevaju te pesme.Koliko ti teško pada odvojenost od sina Aleksandra?

- Sve teže. On sada priča pa i postavlja pitanja gde idem, zašto idem... Pokušavam da mu objasnim da idem da radim i da se brzo vraćam, ali mi uvek bude žao što ga ostavljam. Kaže mi: „Mama, ideš da pevaš? Hoću i ja da pevam“, i verujte mi da mi je jako teško. Počne i da plače jer je navikao da spavam sa njim. Jednostavno, u poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno i sada se navikava da mama mora da ide.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>